Rytmihäiriö

Kysy

Ja nyt se uus basso sitten tuli, on hieno! Onko hyvä soittaa? (tyhmä kysymys koska ESP Custom...)

RH vastaa: Ennen Provinssia tuli ja onhan se ns. vitun hyvä!

03.07.13 18:09
läpi

Menikö Unto muute mitenkä pitkään letin kasvattamisessa? Siis ihan sieltä pikkupoika-lookista asti.

RH vastaa: Letin kasvamista voit kätevästi seurata meidän vanhojen promokuvien avulla.

01.07.13 17:10
just me

Moro! Itekki hehkuttelen vielä Nummirockin keikkaa(vaikka varvas on edelleen murtuneena pitin jäljiltä)! Oli loistokeikka ja tosiaan hetken mielijohteesta ostin myös Qstockin liput ettäs siellä sitten uudestaan, jos vaikka murtuis lisää luita!!

RH vastaa:  Kiitoksia! Nummirockissa oli melkoista pittitoimintaa..Qstockissa sit sama uudelleen.

01.07.13 07:37
Aksu

Une! Olitkos Newsted rytmittelyä katsastamas hiekkarannalla, vai oliko harha näkemistäsi taas gambinan aiheuttamaa? Oma harhainen olemukseni jätti lauantain riettaista menoista kysymyksen vastausta kaipaamaan. Kiitti teille vidin hyvästä musasta.

RH vastaa: Kyllä se oli Une. Kiitoksia!

30.06.13 05:00
sammakon muotoinen.

Kyllä muuten ei auta yhtään vitutukseen kun en nummeen päässyt, sillä usea lähde vakuuttaa että veditte mielettömän hyvän keikan ja bändi vuosisadan iskussa. No, tästä on hyvä jatkaa ja toivottavasti tapaamme edes klubikeikalla tänä vuonna.

RH vastaa: Nummirock oli kyllä yks parhaista keikoista ikinä! Onhan tässä vielä kesää ja festareita jäljellä, kyllä sä ehdit.  Jos et kesällä, niin sit syksyllä klubirundin merkeissä.

28.06.13 22:33
OLEN KÄNNISSÄ

No se aikasempi viesti vaan anto sen kuvan, että tyyppi dokailisi vieläkin samaan tahtiin. En tiedä mikä on totuus, mutta kai se vähemmän ainakin nyt. Jos ollenkaan.
Mutta se siitä.

27.06.13 00:24
pantera

Kannattais ottaa asioista selvää ennen kun sanoo mitään. http://loudwire.com/phil-anselmo-getting-off-hard-drugs-helped-him-as-performer-and-person/ PS. En ole mikään Anselmo-fani, mutta Pantera on kova bändi.

RH vastaa: Häh? Onko tää viittaus tuohon aikaisempaan vastaukseen? Sori, jos oli virheellistä vaittää Anselmon käyttävän/käyttäneen minkäänlaisia päihteitä. Onneksi sä olet ottanut asioista selvää! PS. Olen Anselmo-fani ja Pantera on vitun hyvä bändi.

25.06.13 20:28
pantera

Jehh! jäbät tulee sitte kymii Dark riverii! Mahtavaa! harmi vaan kun ei soiteta samana päivänä mut pääasia että pääsee kuuntelee teitä! Nähdään siellä sit!

RH vastaa: Joo, siel nähdään! Mahtava festari!

23.06.13 13:16
JEeeah!!

Ollapa syntyisin nummijärveltä mutta harmi etten tänä vuonna päässyt juhannuksenviettoon. Taidan muuttaa sinne takaisin niin ei jää enää rokit väliin. Teidän uus levy on kyllä huikee, edellisillä häiritsi selkeästi tunnistettava Pitkä Kuuma Kesä-miehen ääni mutta uusimmalla ei niin yhtään ja vatun kovia piisejä!

RH vastaa: Kiitoksia! Oli todella mahtava keikka, harmi kun et päässyt.

21.06.13 17:24
OLEN KÄNNISSÄ

"Juopa itse kaksi viikkoa putkeen kirkasta viinaa litratolkulla. Kyllä siinä todellisuus rupeaa hämärtymään." http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194821294879/artikkeli/kahden+viikon+kannin+tulos+polynimurin+putki+takapuoleen.html

RH vastaa: Aikamoista.

21.06.13 09:56
-