Rytmihäiriö

Kysy

Montako Pulloo Gambinaa Meni Provinssirokissa?

RH vastaa: Monta!

18.06.13 15:05
saku

Mistä saa ostettua/kuunneltua Surmaa kännissä-Ep:tä?

RH vastaa: Eipä taida saada oikein mistään.

17.06.13 23:13
sepe666

Kuuntelin uusinta levyä ja inspiroituneena tein ihmiskokeen. Lasiliikkeen myyjän ilme on paljonpuhuva kun nelikymppinen mies käy ostamassa puoliltapäivin keskiviikkona pullon Gambinaa. Joinkin sen vaikka hienostunut maku vaatii hieman totuttelua. Aivan tajuttoman kova levy on uusin.

RH vastaa: Mahtavaa! Kiitos!

14.06.13 12:45
Timo

Oli pakko tulla kommentoimaan teiän levyt on parantunu levy levystä paremmaksi. Surmantuoja oli teiän paras levy ja tokasin että sen paremmaksi ei voi enään levy mennä..LAITOITTE TAAS RIMAN KORKEALLE!Voiko todellisuuden mestaria parempaa levyä tehdä? Dont think so...Thanks dudes

RH vastaa: Kiitos! Hienoa palautetta.

12.06.13 17:53
simo ja timo

Näyttää solisti vähän Reinventing the Steel -levyn aikaselta Phil Anselmolta.

RH vastaa: Onhan sillä tukaa ja partaa. Lisäksi pari silmää ja korvaa..Kyllähän noilla jo näytetään vähän samalta. Päihteidenkäyttö ei taida olla samalla levelillä Anselmon kanssa.

09.06.13 14:29
pantera

Moikkelis! Tyttömallista paitaa oisin vailla, onkohan teillä semmosesta ajatuksenpoikasta (koskaan)? Sakaran tehtaanmyymälältä hieman s-postitse jo tiedustelinkin asiaa, kuulemma tulevaisuudessa mahdollisesti, muttei lähiaikoina.... :-| Laitapuolen hyökkääjätär ois mahtava, mutta kuulemma ei oo pienempiä kokoja enää tulossa (harmi). Terkkuja Kuopiosta!

RH vastaa: Moi! Päätökset tilattavista malleista tulevat Sakaran suunnalta. Tähän ei valitettavasti ole tarjolla tuota selkeämpää vastausta. Toki olisi mukava saada taas girliekin valikoimiin..Katsotaan kuinka käy.

07.06.13 19:11
Ellu

Mistä muuten nimi?

RH vastaa: Mitä välii nimestä..kunhan dokaa vitusti!

06.06.13 21:52
Nimi

Tulkaa ny ihmeessä turkuunki keikalle!!

RH vastaa: Jo me ollaan tulossa! Vilkaisehan keikkakalenteria vähän tarkemmin.

05.06.13 16:50
Oppipoika

Uusi video jyrää kympillä, mikä olisi kinkympää kuin homoilua pelkät liperit kaulassa... Mitä luulette, tuleeko mediassa sanomista jos joku vatipää toimittaja tekee skandaalinkäryisen jutun videosta? Useilla ei oikein tahdo mennä homma perille, lainatakseni vielä "Saatana on herra" -albumin vihkosen sisäkantta:"Nämä esiintyjät nousevat lavalle, laulavat tällaisista asioista ja pitävät sitä hienona!" Tuo tiivistää kaiken, eipä ole tainnut tutustua kovin tarkkaan sanoituksiin yms. Kenen suusta / kynästä tuo on lähtöisin? Sahaajakadun Mieskuoro... Onneksi ei sentään Sahakadun Mieskuoro, täällä landella sijaitseva loppusijoituspaikka jossa kylpyammeessa kävelykepillä hämmennetty kilju maistuu, ei taida olla varaa Gambinaan... No mielenkiintoista porukkaa kuitenkin. ps: Uusi levy jyrää kunnolla ja onnittelut listasijoituksista!

RH vastaa: Kiitoksia! Toistaiseksi ainoastaan yksittäiset uskikset ovat purpattaneet videosta. Saa nähdä tuleeko sittä ikinä sen isompaa juttua.

Monilla ei tosiaan taida homma aina mennä ihan perille asti. Tuo kyseinen lause on lainattu Rock 'n rollin maailma-kasetilta. Kannattaa tsekata, jos ei ole tuttu. Se löytyy ainakin youTubesta. Kyseinen kasetti on tuonut meille paljon iloa ja inspiraatiota vuosien varrella.

Mieskuoron nimi viittaa, nyttemmin jo lakkautettuun Sahaajankadun alkoholistien asuntolaan Helsingissä. Ei sekään kovin hilpeä paikka ollut.

Ps: Kiitokset hyvästä palautteesta ja mielenkiintoisista kysymyksistä!

03.06.13 03:33
Not the M

LOOTUS ASENTOON LIIAN LEVOTON MÄ OON. Party like it's 1999!

RH vastaa: Jee!

01.06.13 19:05
tuli just telkkarista