Rytmihäiriö

Kysy

Kyllä muuten ei auta yhtään vitutukseen kun en nummeen päässyt, sillä usea lähde vakuuttaa että veditte mielettömän hyvän keikan ja bändi vuosisadan iskussa. No, tästä on hyvä jatkaa ja toivottavasti tapaamme edes klubikeikalla tänä vuonna.

RH vastaa: Nummirock oli kyllä yks parhaista keikoista ikinä! Onhan tässä vielä kesää ja festareita jäljellä, kyllä sä ehdit.  Jos et kesällä, niin sit syksyllä klubirundin merkeissä.

28.06.13 22:33
OLEN KÄNNISSÄ

No se aikasempi viesti vaan anto sen kuvan, että tyyppi dokailisi vieläkin samaan tahtiin. En tiedä mikä on totuus, mutta kai se vähemmän ainakin nyt. Jos ollenkaan.
Mutta se siitä.

27.06.13 00:24
pantera

Kannattais ottaa asioista selvää ennen kun sanoo mitään. http://loudwire.com/phil-anselmo-getting-off-hard-drugs-helped-him-as-performer-and-person/ PS. En ole mikään Anselmo-fani, mutta Pantera on kova bändi.

RH vastaa: Häh? Onko tää viittaus tuohon aikaisempaan vastaukseen? Sori, jos oli virheellistä vaittää Anselmon käyttävän/käyttäneen minkäänlaisia päihteitä. Onneksi sä olet ottanut asioista selvää! PS. Olen Anselmo-fani ja Pantera on vitun hyvä bändi.

25.06.13 20:28
pantera

Jehh! jäbät tulee sitte kymii Dark riverii! Mahtavaa! harmi vaan kun ei soiteta samana päivänä mut pääasia että pääsee kuuntelee teitä! Nähdään siellä sit!

RH vastaa: Joo, siel nähdään! Mahtava festari!

23.06.13 13:16
JEeeah!!

Ollapa syntyisin nummijärveltä mutta harmi etten tänä vuonna päässyt juhannuksenviettoon. Taidan muuttaa sinne takaisin niin ei jää enää rokit väliin. Teidän uus levy on kyllä huikee, edellisillä häiritsi selkeästi tunnistettava Pitkä Kuuma Kesä-miehen ääni mutta uusimmalla ei niin yhtään ja vatun kovia piisejä!

RH vastaa: Kiitoksia! Oli todella mahtava keikka, harmi kun et päässyt.

21.06.13 17:24
OLEN KÄNNISSÄ

"Juopa itse kaksi viikkoa putkeen kirkasta viinaa litratolkulla. Kyllä siinä todellisuus rupeaa hämärtymään." http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194821294879/artikkeli/kahden+viikon+kannin+tulos+polynimurin+putki+takapuoleen.html

RH vastaa: Aikamoista.

21.06.13 09:56
-

Montako Pulloo Gambinaa Meni Provinssirokissa?

RH vastaa: Monta!

18.06.13 15:05
saku

Mistä saa ostettua/kuunneltua Surmaa kännissä-Ep:tä?

RH vastaa: Eipä taida saada oikein mistään.

17.06.13 23:13
sepe666

Kuuntelin uusinta levyä ja inspiroituneena tein ihmiskokeen. Lasiliikkeen myyjän ilme on paljonpuhuva kun nelikymppinen mies käy ostamassa puoliltapäivin keskiviikkona pullon Gambinaa. Joinkin sen vaikka hienostunut maku vaatii hieman totuttelua. Aivan tajuttoman kova levy on uusin.

RH vastaa: Mahtavaa! Kiitos!

14.06.13 12:45
Timo

Oli pakko tulla kommentoimaan teiän levyt on parantunu levy levystä paremmaksi. Surmantuoja oli teiän paras levy ja tokasin että sen paremmaksi ei voi enään levy mennä..LAITOITTE TAAS RIMAN KORKEALLE!Voiko todellisuuden mestaria parempaa levyä tehdä? Dont think so...Thanks dudes

RH vastaa: Kiitos! Hienoa palautetta.

12.06.13 17:53
simo ja timo