Rytmihäiriö

Kysy

Perhanan hieno tuo Anden uusi basso, LP-malli sopii bassoon yllättävän hyvin.

RH vastaa: Kiitoksia! Kyseinen basso on jo muutaman vuoden vanha. Se toimii yleensä varabassona keikoilla. Uusi ykkösbasso on saapumassa lähiviikkoina...

31.05.13 16:59
liossa

Onko teillä ns. ''oikeita ammatteja''. Olisi hauska tietää jos vain haluatte julkisesti kertoa.

RH vastaa: Ammatteja löytyy kyllä. Niiden "oikeellisuudesta" tai laadusta ei ole tarpeen sen enempää kertoa,

27.05.13 21:05
stoner

Who's your daddy? How about your master? For Whom you bow, another you show ass. Are you false metal heroes?

RH vastaa: Yeees, very goood! I am not sick, I won't be sick!
Viestin tiedoista näkyy kyllä, että sama hahmo siellä taas yrittää. Nyt sentään eri kielellä, vaikka sisältö on pysynyt samana..Mitäs jos vaikka menisit ulos leikkimään välillä?

26.05.13 17:52
just visitor

YYyyyyystääääväääät
Tulkaa mukaan, ja laulakaa
Sillä on vain yksi tie
Ja se tie
On herran Jeesuksen,
Joka paratiisiin vie,
Mutta jos
Ei teille kristinusko
Alakaan maistumaan...
Niin silloin pääsette
Koko joukko Helvettiin
Tulipätsiin paistumaan!
Juuri niin!
Lima-anaalit - Tuo kieroutuneitten klaani...
Ja Alma-Leena, johtajansa
- Erotomaani...
Näin kera puunuijansa manaili:
"Nyt loppuukin tuo peli:
Vielä lopetan nami-mamman niin
Että vain pärskyy veri!

Jarkko Martikaisen kynän päästä aikoinaan.

22.05.13 13:54
DogOil

Terrve ja heipä hei! Kuka laulaa Jäljet johtavat ryyppykämppään lopussa kohdan "luuranko kaapissa huutaa juo gambinaa kellarissa saatana kutsuu sua alas" Kuulostaa niin perkuleen tutulta mut ei tuu mieleen kuka se on..

RH vastaa: Moi! Sehän on Mitja Harvilahti.

22.05.13 10:49
Rätinä

Täällähän ruetaan poistelemaan kaikkea mitä kirjoitellaan? Why's that?!

RH vastaa: Spämmit poistetaan

21.05.13 23:22
Hmm

Noniin RHCEEPEEt vittu!Se on kuin plösön amisviiksimiehen isku vasten alipainoisen ylioppilaan finnistä naamaa räntäsateessa vappuna...Tätä mä olen tarvinnu tähän maahan ja näihin korviin!Tulitte takas jäädäksenne!KIITOS!!

RH vastaa: Kiitos!

17.05.13 20:41
Miika

Mä Dikkaan Teidän Uutta Videota, Olenko Siis Kaappihomo Kun Tyykkään Katsoa Sen Monta Kertaa Päivässä. HOMOILU ON VITTU ROCK!

RH vastaa: Kiva kun dikkaat.

17.05.13 17:52
Saku

Mitäs tämä meinaa? Ette sitten ole vastannut viestiini, poistitte jopa?! Luulisi, että kun kerran noin vapaamielisiä olette, olisi täälläkin vapaa sana. Asia ei näköjään näin ole! Selvisipä ettette osaa vastata kaikkeen, tai ainakaan halua. Jos ette halua, sitten poistatta. Todella amatöörimäistä. Kyseessä ei kuitenkaan mikään syyttäminen ollut edes..

RH vastaa: Onhan täällä vapaa sana. Rupesi vaan ärsyttämään parit viestit ja ne tuli poistettua. Musiikki ja sanat kertovat sen mitä on tarpeen tietää. Meillä ei ole tarvetta pyörittää täällä mitään hengellistä keskustelupalstaa.

17.05.13 14:16
.....

Mäkin RakastaN tät saittii, Oon kuunellu RH:ta seiskalt saakka et mitä VITTUU! Onks tää jätkä homo! Ei siin et homois ois mitää vikaa. Mä en vaa niist tykkää. Mis teitä vois nähä ku ei toi ikä viel Stopparii riitä:( Mun porukat inhoo teitä:) ja mun Isobroidi sano et te ootte Media Huorii! Siis MITÄ!! MItä sit vaikka jätkä ois esittäny itteesä jossai leffas! Mä henk.koht dikkaan siitä mite te vittuilette kirkolle. Niiku mitä vittuu kirkko ois koskaa meidän puolest tehny!! Ennemmi ottasin kokoomusnuorelta poskeen ku söisin jotai vitun ehtoollisleipää joltai vitun homo papilt!! Kiitos uusimmasta! Alkaa kevät masiski vähä helpottaa.. -MiisA-

RH vastaa: Jee! Me dikataan vittuilla kirkolle ja huorata mediassa! Kohta ollaan BB-talossa ja kokkiohjelmissa. Kesällä meitä voi nähdä aika monilla festareilla. Otetaan sille!

17.05.13 02:48
-MiisA-