Rytmihäiriö

Kysy

Hei vaan hei! Onko tulossa uusia huppareita myyntiin?

RH vastaa: Moi! Uusi huppari on tulossa lähiaikoina.

17.05.13 01:53
Paitoja!?

Kuka on herra?

RH vastaa: Mieti sitä!

14.05.13 14:05
kuka?

En tarkottanut sillä maailman rappioitumisella musiikkivideota pelkästään. Se oli vain yhdentekevä kommentti - ainakin teille. Mitäs syytin edes? Kysyin vain, "miksi haluatte elää valheessa muutenkaan", saatanahan on tunnetusti valheen isä. Kai te nyt "herranne" tunnette. Ei tuossa mitään syyttämistä ollut, vain puhdas kysymys, jonka itsekin varmaan tiedätte. Niin, en ole hirveästi perehtynyt noihin katollisten kirkkojen pedofiliapappeihin, valitettavasti niitäkin on. Ne vasta valheessa elääkin. Sanokaa vielä yhteen vastaus;: kuka on todellisuuden mestari?

RH vastaa: Kieltämättä se oli aika yhdentekevä kommentti. Pitäisikö meidän siis ryhtyä elämään raamatullisen juridiikan mukaan ja hylätä ihmisjuridiikka?

Todellisuuden mestarista voit lukea uuden albumimme kansilehdykästä, Ostamalla albumin tukisit samalla  kotimaista musiikkiteollisuutta!

14.05.13 13:20
mitä väliä?

Mitä oikein meinaatte kun teette musavideon homoista papeista jotka vielä ryyppäävät - puhumattakaan siitä homostelusta. Lienee teidän mielestänne korrektia käytstä tuollainen, mutta jos tykkää syödä paskaa, niin kai tuommoisen ymmärtää. Tosin paskan syöminenkin on kaikin puolin järkevämpää. Eihän se saastuta ihmistä mikä suuhun tulee, vaan mikä sieltä lähtee. Vielä sitten "Kukkosenkin" saitte homostelemaan, ei hyvä. Jos aikomuksenne on jotenkin herättää huomiota - negatiivisesti tai positiivisesti, olette siinä kyllä onnistuneet. Enemmän kuitenkin negatiivisessa mielessä, luulisin. Miksi haluatte elää valheessa muutenkaan? Saatanaa jos kerran haluaa totella, niin sitähän se meinaa. Tosin ihmiset elävät siinä muutenkin, vaikkeivat tietäisikään. Maailma on rappiolla.

RH vastaa: Taiteen tehtävä on herättää tunteita ja ajatuksia. Jos videossa olisi ollut rankkaa väkivaltaa, se tuskin olisi herättänyt mitään huomiota. On käsittämätöntä, että vielä vuonna 2013 tämä aihe on niin suuri tabu, ettei sitä sovi käsitellä mitenkään. Etenkään jos mukana on vielä pappejakin...Tämä musiikkivideoko on osoitus maailman rappiosta?? Tämäkö on pahempaa kun vaikkapa katolisen kirkon lukemattomat pedofiliatapaukset? Ehkä olisi syytä katsoa peiliin ja miettiä elätkö itse valheessa, ennen kun tulet muita syyttelemään.

13.05.13 17:15
mitä väliä?

Putos kyllä meikäläiselle uus kiekko, kiitos siitä. Vanha spurgugrammi tatska saa kaverikseen jotain uuden levyn innoittamaa leimaa.

RH vastaa: Kiitos! Laitahan kuvaa, kunhan on leima valmiina.

09.05.13 22:13
Häirikkö

Ottakaahan Kuopion Henry's Pubiin yhteyttä keikan merkeissä. Gambiinan huuruinen rytke vetäis varmasti pubin täyteen!

RH vastaa: Kesällä soitellaan festareilla. Syksyllä jatketaan taas klubeilla. Toivottavasti myös Henkassa.

08.05.13 16:43
Herrasmies Kuopiosta

Mestari saapui tänään taloon ja toimii ku isku kampurapullolla otsaan, mahtava lätty perkele

RH vastaa: Kiitos!

08.05.13 14:27
Virtuaali-Masa

Tulukaapa tänne Ouluun, toosaa luvassa.

RH vastaa: Qstockiin ollaan tulossa.

08.05.13 10:51
Rantojen Emännät ry, Oulu

Onko tulossa uuden levyn myötä myös jonkilaista musavideota?

Rh vastaa: Onpa hyvinkin!

07.05.13 16:41
Henke

Onks Kuopioon tiedossa keikkoja

RH vastaa: Ei vielä. Kyllä me heti tullaan, jos/kun kutsu käy.

07.05.13 09:27
miksu