Rytmihäiriö

Kysy

ei voi kyllä muuta kuin nauraa. 25 hemmetin vuotta ja musiikki on vieläkin hirveetä naiivia paskaa. sori pojat mutta teidän elämästä on mennyt 25 vuotta täysin hukkaan. tappakaa ittenne pliis.

RH vastaa: Naiivisti uskomme sinun saavuttaneen elämässäsi paljon 25 hemmetin vuoden aikana.. Nimellesi ei voi valitettavasti muuta kun nauraa, parahin hah. Tule toki jatkossakin tänne kertomaan mielenkiintoisia näkemyksiäsi.

21.02.12 16:44
hah

Ootteks tyä huoman et Gambinan etiketti on muuttun??? Uus etiketti luo ikävää tunnelmaa..

RH vastaa: Ei ole kerennyt etikettiä vilkuilla kun jano on yllättänyt. Täytyypä ens kerralla tsekata..

17.02.12 17:23
Terveisii kotkast

Tykkäättekö Nocebosta? Itelle uppoo ihan ok mutta luotan että te pistätte rutkasti paremmaksi kunhan saatte tavaran ulos.

RH vastaa: Joo,  No Seppo(nimi muutettu) on hieno levy!
Joskus syssymmällä nähdään sitten oltiinko luottamuksesi arvoisia...

12.02.12 19:08
hillo

Tuletteko Provinssirockiin? Siellähän olisi mm. Slayer lämmittämässä yleisöänne.

RH vastaa:   Tämä kesä otetaan iisimmin festarien suhteen ja valmistellaan tulevaa levyä. 2013 kesällä toivottavasti päästään taas Provinssiin ja muille isoille festareille.

11.02.12 21:32
Heinäpään viiltäjä

Noniin, jokainen sanokoon kolme (3) levyä mitä ottaisi mukaan autiolle saarelle

RH vastaa:

Otto:
Enrique iglesias: Enrique
Paramore: Riot
Korn:  Path to totality
Vastauksia ei saatu, joten lista on tehty monimutkaisen internethaun perusteella. Huom! Vastauksen todenmukaisuutta ei voida taata. Vaikka Google yleensä kertookin totuuden.

Janne:
Peter Green: In the skies
Vastauksia ei saatu, joten lista on tehty monimutkaisen internethaun perusteella. Huom! Vastauksen todenmukaisuutta ei voida taata. Vaikka Google yleensä kertookin totuuden.

Une:
Julma Henri&  Syrjäytyneet:  Radio Jihad
Eevil Stöö: Stöö of Destruction
Stam1na: Nocebo
Ottaisin tietty kiinnostavia levyjä joita en ole vielä kuullut, enkä vanhoja suosikkilevyjä joita on kuunnellut jo valmiiksi liikaa. Näihin tuskin ehtis kyllästyä ennenkuin cd-soittimen paristot loppuis.

Ande:
Swallow the Sun: Emerald Forest And the Blackbird
Stam1na:Nocebo
Adele:21
Toimii just nyt. Kaikki on tuoreita hankintoja, joihin ei ole vielä tullut kyllästyttyä.

 

08.02.12 10:51
Kirka

Vittu! Jätkät on asian ytimessä! Haistakaa kaikki vittu ja muistakaa, Rytmihäiriö on vittu PARSA!1!!11 Nyt on tulossa jälleen kerran erittäin vitun paljon uusia lättyjä loistoartisteilta esim Gojira ja Meshuggah. Suomalaisiakin oikein rallatetaan kun Annalakin vetäytyi jälleen kerran omaan soppeensa säveltämään uutta Mokomaa, Stam1na and!! Mites teidän leiriin kuuluu? Gambina alkaa menettää maagista voimaansa, onko mitään tehtävissä? Hauskaa vitun kylmää talvea ja tulevaa vitun loskaista alkukevättä! Kesällä nähdäänkö?

RH vastaa: Uusia biisejä väsäillään hiljakseen, muutamia keikkojakin tehdään. Jos Gambina ei riitä, niin vedä lippuviinaa kaveriksi. Mörri toiminee myös.

21.01.12 21:51
Kevätonspurgujenaikaa

Menneet keikat -osioon olis kiva saada viime vuosikin mukaan. Vai onko se jossain piilossa?

RH vastaa: Joo, ne saa näkyviin painamalla ctrl+shift+alt+del+1+2+3 ja samalla klikkaamalla hiirellä 27 kertaa todella nopeasti. Näkyvyyttä parantaa pari pulloa Gambinaa, jotka on syytä nauttia 1-2h etukäteen. Menneet keikat saattavat myös päivittyä helpommin nähtäviksi  joskus syssymmällä...

16.01.12 10:01
Niuho

Terve ja mahtavat uudevuodet! Paljos on uusia biisejä hallussa, ja miltä ne tähän mennessä kuulostaapi? Tuleeko rankempi lätty ku surmantuoja?

RH Vastaa: Treenikämpällä ei olla soitettu vielä ensimmäistäkään, ehkäpä huomenna. Vaikea sanoa tässä vaiheessa vielä mitään. Rankkuuskisaan ei lähetä.

01.01.12 15:34
No vaikka Kari

Hyvää Joulua! Muistakaa syödä monta torttua ja surmata paljon kännissä.

RH Vastaa: Syödään paljon kännissä ja surmataan monta tonttua.

23.12.11 11:05
Seppo

Sanottaako Une teidän kaikki biisit? Osallistuuko muut sanoitukseen ollenkaan? Mukavasti välillä pistää naurattamaan nuo lyriikat, mutta ei mee kuitenkaan liian koomiseksi. Ootan ihan vitun innolla teijän uutta kiekkoa.

RH Vastaa: Kaikki kirjoittavat.

21.12.11 11:12
hillo