Rytmihäiriö

Kysy

Semmosta tiedustelisin ett mistä sais tietoja ett onko kyseinen keikkane k-18 vai onko se myös alle 18vuotiaillekkin

RH vastaa: Googlesta? Yleisesti  voi olettaa keikan olevan ikärajallinen, jos se tapahtuu ravintolassa. Olemme itsekin internetin varassa ikärajojen suhteen...

19.06.11 20:05
Jimi

Avasin juuri avaamattoman Saatana on Herra- levyn ja sisällä on joku Milkwhite shots by isabella cambell...? mitä viddua?

RH vastaa:  Oho! Tainnut tulla painossa moka. Palauta levy ostopaikkaan, ja pyydä uusi tilalle. Jos ei onnistu, niin ole Sakaran suuntaan yhteydessä.

18.06.11 01:47
Akseli Virhiä

Semmosta kyselisin vaa, että miks Varastettujen viinojen kirouksessa tyypit ryöstää alkosta Gambinaa? Kun kerta kerrankin sinne murtautuu, niin veisivät edes jotain mitä ei muuten tulisi mistään saatua, esim. kun on niin kallista tms. Mutta pojat vie vaan laatikon Gambinaa.

RH vastaa: Kovikset vetää G:tä, eikä mitään kermaperseiden litkuja!

17.06.11 17:22
Pekka

Tänää just kelasin omaa top-5 parhaat levyt atm, ja sit aloin kelaamaan Surmantuojaa, nii perkele; siin ei oo yhtäkää huonoa/heikkoa biisiä! Viime vuoden parhain levy.

RH vastaa: Kiitos, tämä oli mukava palaute!

16.06.11 16:47
jj

vois vaan sanoa, että jumalan selän takana teitä odotellaan! Ootteko koskaan soittanu Lupa tappaa humalassa keikoilla?

RH vastaa: Hyvä tietää että ollaan odotettuja!  Ollaan soitettu kerran, se oli RH 20v-juhlakeikalla.

15.06.11 22:51
Geepissi

nyt huppareita perkele tuonne sakaran ja levykauppa äxän netti kauppaan ! on se kumma kun ei saa ees bändiä hupparilla edustaa ja mainostaa !

RH vastaa:  Tuoltahan niitä löytyy : http://www.levykauppax.fi/sakara/artist/rytmihairio/ Meillä ei myöskään ole tekemistä Äxän varastojen kanssa, joten toiveet kannattaa osoittaa suoraan Äxän suuntaan. Myös meidän keikoilta on yleensä huppareita saatavilla.

14.06.11 17:45
VittumainenSpurgu

Kiitos Sauna open airin keikasta! Saatanan kova vetä!

RH vastaa: Kiitos! Sauna Open Air oli mahtava kokemus!

14.06.11 00:53
Aksu

http://www.myspace.com/mielialahairio siinä on mielialahäiriön myspace olkaa hyvät

RH vastaa: Selvä juttu.

11.06.11 00:43
aku kuitu

Mua itkettää, et teil ei oo nyt stadis keikkoi. Viime vuos oli yhtä juhlaa!

RH vastaa: Ens viikonloppuna on keikka Vantaalla. Jos et voi stadista edes sinne liikahtaa, niin sitten joudut odottelemaan vielä pari kuukautta.

09.06.11 11:31
:

Ei hitto! nyt vasta tajusin, että työ tuutte Lieksaan keikalle! Tuonne vois vaikka lähtee kun ei olis ihan mahoton matka Jns:sta :D Harmittelin jo, että taitaa jäädä rytmis keikat kesällä välistä, mutta LIEKSAAN..mitävitt! eikös se ollut teidän eksoottisin keikkapaikka?

RH vastaa: Noh, mitäs outoa siinä on?  Meidät on haluttu keikalle ja sovittu asiasta keikkamyyjän kanssa -> me tullaan Lieksaan soittamaan.  Näin se keikkailevan bändin elämä sujuu..

03.06.11 16:14
Geepissi