Rytmihäiriö

Kysy

Olin kyllä paikalla, ja Bob Malmström ja Ratface soundasi loistavalta teidän epäselvään kompurointiin verrattuna. erityisesti ihmetyttää että rumpali ei osaa suoraa komppia soitta "Kohta joku kuolee" biisin alussa :O Ei ne teidän biisit niin ihmeellisä ole ettei niitä pienellä skarppaamisella apinakin osasi soittaa.

RH vastaa: Miksi edes soittaa suoraa komppia.

02.05.11 17:21
Seppo(nimi muutettu)

Yhyy, kauanko vielä kestää että kesän keikat pärähtävät tänne? Kulutan kaiken vapaa-aikani näiden sivujen selailuun uuden informaation toivossa (sooloveitsitanssin lisäksi siis).

RH vastaa: Nyt on. Parista lisäyksestä vielä neuvotellaan, tulevat aikanaan elleivät jää kokonaan tulematta.

02.05.11 13:25
jia

Tuskin sitä äänentoistossa mitään vikaa ollut. Jätkät ei vaan oo kummoisisa soittajia, Jannea lukuunottamatta.

RH vastaa: Hyvä kun tämäkin selvisi. Totuus löytyy aina internetistä! Tässä tapauksessa kyseinen asiantuntija osasi antaa selityksen, vaikka ei tainnut itse edes olla paikalla. Mahtavaa! Vähän jäi epäselväksi mitä ne "kummoisisa soittajat" ovat...

01.05.11 20:02
Seppo(nimi muutettu)

Eilen Domissa stydi meno ja komea pitti. Äänentoistossa oli tosin jotain vammaa, koska yleisöstä käsin oli vaikea välillä edes tunnistaa biisiä. PS. Merchandise oli ihan huipputasoa. Pätsejä yms. !

RH vastaa: Meno oli hyvä ja pitti pyöri kiitettävästi. Kiitokset kaikille osallistuneille! Lavasoundit oli kyllä kohdillaan, mutta vaikea sanoa miltä se kuulosti ulospäin.

Joo, pitkästä aikaa löytyy taas parit pätsitkin valikoimista.

30.04.11 15:24
Pääepäilty 19-vuotias mies

ei vittu. jäbät tappaa itsensä nauruun kun näätte ton vihdin keikkamestan. frendi kehui tulevansa tsekkaamaan. hähähä

RH vastaa: Saattaa olla aihetta itkuun..

RH vastaa: Ei ollut aihetta itkuun. Paikka ja keikka olivat mahtavia! Kiitokset kaikille osallistuneille!

29.04.11 10:16
od1

öliöli on vaan kade kun une saa enemmän naisia kun se.

RH vastaa: Mutta onhan se ihan oikeassa, tämä on kapitalistien juonta koko kupla! Paitsi että ei ne ennen Sakaraa tehdyt levyt edes sen vähemmän suosittuja olleet: Homorock Recordsin markkinointikoneisto on kaikista häikäilemättömin.

26.04.11 20:57
jia

kuinka pitkä setti on vihdissä?

RH vastaa: Ei tietoa. Salaisuus. Liian pitkä. Ellei ole liian lyhyt.

25.04.11 22:19
m

Servasitte öliölin

RH vastaa: Kirppu hökkelistä! Harvassa kypsiä, taisit pilata sellun.

25.04.11 22:04
Jammppa

Kukaan ei kuuntelis teitä ellette olisi Sakaralla. Kaikki hehkuttaa teitä, mutta teidän musa on ihan paskaa kaikilla mittareilla arvioituna. Ihmiset ei ymmärrä että te olette vaan rahastusfirma Sakaran b-luokan "katu-uskottava" bändi. Markkinointikoneisto on tehnyt tehtävänsä.

RH vastaa: Kiitos kivasta palautteesta! Kyllä meitä kuunteli aika moni, jo ennen kun teimme sopimuksen Sakaran kanssa. Jännää että uhraat kuitenkin aikaasi tänne (nimettömänä) kirjoittamiseen, jos kerran sinun erinomaiset mittarisi mittaavat meidän musiikin ihan paskaksi. Kiireessä taisivat perustelut unohtua mielipiteitäsi tukemasta?  Muista jatkossakin ladata musiikkisi ilmaiseksi netistä (ettet vaan vahingossa tue "rahastusfirmoja") ja koita keksiä lisää saitteja, joille voit postata milenkiintoisia mielipiteitäsi.. Hyvää keväänjatkoa!

RH vastaa: Kjäh, RH lankesi provoon!

24.04.11 11:29
öliöli

onko vihdin keikka k18?

RH vastaa:  Luultavasti.

18.04.11 16:59
risto