Rytmihäiriö

Kysy

ei vittu. jäbät tappaa itsensä nauruun kun näätte ton vihdin keikkamestan. frendi kehui tulevansa tsekkaamaan. hähähä

RH vastaa: Saattaa olla aihetta itkuun..

RH vastaa: Ei ollut aihetta itkuun. Paikka ja keikka olivat mahtavia! Kiitokset kaikille osallistuneille!

29.04.11 10:16
od1

öliöli on vaan kade kun une saa enemmän naisia kun se.

RH vastaa: Mutta onhan se ihan oikeassa, tämä on kapitalistien juonta koko kupla! Paitsi että ei ne ennen Sakaraa tehdyt levyt edes sen vähemmän suosittuja olleet: Homorock Recordsin markkinointikoneisto on kaikista häikäilemättömin.

26.04.11 20:57
jia

kuinka pitkä setti on vihdissä?

RH vastaa: Ei tietoa. Salaisuus. Liian pitkä. Ellei ole liian lyhyt.

25.04.11 22:19
m

Servasitte öliölin

RH vastaa: Kirppu hökkelistä! Harvassa kypsiä, taisit pilata sellun.

25.04.11 22:04
Jammppa

Kukaan ei kuuntelis teitä ellette olisi Sakaralla. Kaikki hehkuttaa teitä, mutta teidän musa on ihan paskaa kaikilla mittareilla arvioituna. Ihmiset ei ymmärrä että te olette vaan rahastusfirma Sakaran b-luokan "katu-uskottava" bändi. Markkinointikoneisto on tehnyt tehtävänsä.

RH vastaa: Kiitos kivasta palautteesta! Kyllä meitä kuunteli aika moni, jo ennen kun teimme sopimuksen Sakaran kanssa. Jännää että uhraat kuitenkin aikaasi tänne (nimettömänä) kirjoittamiseen, jos kerran sinun erinomaiset mittarisi mittaavat meidän musiikin ihan paskaksi. Kiireessä taisivat perustelut unohtua mielipiteitäsi tukemasta?  Muista jatkossakin ladata musiikkisi ilmaiseksi netistä (ettet vaan vahingossa tue "rahastusfirmoja") ja koita keksiä lisää saitteja, joille voit postata milenkiintoisia mielipiteitäsi.. Hyvää keväänjatkoa!

RH vastaa: Kjäh, RH lankesi provoon!

24.04.11 11:29
öliöli

onko vihdin keikka k18?

RH vastaa:  Luultavasti.

18.04.11 16:59
risto

Kuuntelen tässä oikeastaan eka kertaa Surmaa kännissä EP:tä ja kappaleen Surmaat kännissä kohdalla tuli nyt kyllä sellainen tunne, että olenko menettänyt viimeisetkin järjen rippeeni vai onko kenties Virtuaali-Seppo tehnyt kepposen? Eli onko kyseinen kappale oikeastikin lähes nirvanallista autuutta vai soiko kaiuttimissani kenties dalai laman ensisingle?

RH vastaa: Mites olisi Seagal Rinpochen eli Steven Seagalin ensisingle. Vaikkei se ollutkaan kunnon buddhistikantria.

09.04.11 21:16
thompson

Kuuntelin spotifystä teaserit ja kyllä kolahtaa kun valdemar joskus kesällä - Päädyin sitten yöksi hikiän asemalle kylmäksi kesäyöksi... Levyt lähtee kyllä hankintaan!

RH vastaa: Spotify ei kannata! Hyvä Hikiä!

27.03.11 20:20
Gimme Blood

Kylläpä se surmacoren ilosanoma jaksaa vaan piristää kummasti muuten niin vittumaista päivää. Pienet (tai vähän suuremmat) sille. Kevätkiertuetta tulossa? Entäs kesä?

RH vastaa: On niitä keikkoja läjä taas tulossa. Odotellaan vielä viimeiset varmistukset ja että festariorganisaatiot sallivat julkistamisen.

22.03.11 20:20
Pekka

http://www.2shared.com/file/0Fs-0C9m/totalitriseen_juoppohulluuteen.html No perkule. Siinä on se Spurgugrammi ja samalla parannneltua versio Totalitäärisestä juoppohulluudesta.

RH vastaa: Jaa että ny on G#.

22.03.11 17:24
veps