Rytmihäiriö

Kysy

Kukaan ei kuuntelis teitä ellette olisi Sakaralla. Kaikki hehkuttaa teitä, mutta teidän musa on ihan paskaa kaikilla mittareilla arvioituna. Ihmiset ei ymmärrä että te olette vaan rahastusfirma Sakaran b-luokan "katu-uskottava" bändi. Markkinointikoneisto on tehnyt tehtävänsä.

RH vastaa: Kiitos kivasta palautteesta! Kyllä meitä kuunteli aika moni, jo ennen kun teimme sopimuksen Sakaran kanssa. Jännää että uhraat kuitenkin aikaasi tänne (nimettömänä) kirjoittamiseen, jos kerran sinun erinomaiset mittarisi mittaavat meidän musiikin ihan paskaksi. Kiireessä taisivat perustelut unohtua mielipiteitäsi tukemasta?  Muista jatkossakin ladata musiikkisi ilmaiseksi netistä (ettet vaan vahingossa tue "rahastusfirmoja") ja koita keksiä lisää saitteja, joille voit postata milenkiintoisia mielipiteitäsi.. Hyvää keväänjatkoa!

RH vastaa: Kjäh, RH lankesi provoon!

24.04.11 11:29
öliöli

onko vihdin keikka k18?

RH vastaa:  Luultavasti.

18.04.11 16:59
risto

Kuuntelen tässä oikeastaan eka kertaa Surmaa kännissä EP:tä ja kappaleen Surmaat kännissä kohdalla tuli nyt kyllä sellainen tunne, että olenko menettänyt viimeisetkin järjen rippeeni vai onko kenties Virtuaali-Seppo tehnyt kepposen? Eli onko kyseinen kappale oikeastikin lähes nirvanallista autuutta vai soiko kaiuttimissani kenties dalai laman ensisingle?

RH vastaa: Mites olisi Seagal Rinpochen eli Steven Seagalin ensisingle. Vaikkei se ollutkaan kunnon buddhistikantria.

09.04.11 21:16
thompson

Kuuntelin spotifystä teaserit ja kyllä kolahtaa kun valdemar joskus kesällä - Päädyin sitten yöksi hikiän asemalle kylmäksi kesäyöksi... Levyt lähtee kyllä hankintaan!

RH vastaa: Spotify ei kannata! Hyvä Hikiä!

27.03.11 20:20
Gimme Blood

Kylläpä se surmacoren ilosanoma jaksaa vaan piristää kummasti muuten niin vittumaista päivää. Pienet (tai vähän suuremmat) sille. Kevätkiertuetta tulossa? Entäs kesä?

RH vastaa: On niitä keikkoja läjä taas tulossa. Odotellaan vielä viimeiset varmistukset ja että festariorganisaatiot sallivat julkistamisen.

22.03.11 20:20
Pekka

http://www.2shared.com/file/0Fs-0C9m/totalitriseen_juoppohulluuteen.html No perkule. Siinä on se Spurgugrammi ja samalla parannneltua versio Totalitäärisestä juoppohulluudesta.

RH vastaa: Jaa että ny on G#.

22.03.11 17:24
veps

Ehdotan että teette kappaleen jossa surma-aseena käytetään jääkairaa. Eikö olekin hieno idea?

RH vastaa: No jaa. Tarina sanelee käytetyt tekovälineet, kaipa kaira saattaisi jossain tilanteessa toimia.

21.03.11 21:56
jm

http://www.student.oulu.fi/~lauripek/lpsaatana1024.jpg Päätin hyväksikäyttää Rytmihäiriön paitaa ja biisinnimeä vaalimainoksessani. Arvostaako bändi? (Kyllä, olen ihan oikeasti eduskuntavaaliehdokas)

RH vastaa: Jos tuolla vaalimainoksella ei pääse eduskuntaan, niin ihme on!

21.03.11 09:45
Lauri Pekkarinen

Siinä on Totalitääriseen juoppohulluteen guitar prolle. Spurgugrammistakin on melkein valmis tabsi, laitan vaikka sitten kun on valmis jos haluatte?

RH vastaa: Kiitoksia vaivannäöstä!  Täysin oikein tuo ei mennyt, mutta  kyllä sillä biisin mukana pystyy jammailemaan. Nopeana korjauksena: biisin alkuriffi menee G#:stä, eikä D#:stä.

Mutta laita ihmeessä se Spurgugrammikin tulemaan kun saat valmiiksi. Hienoa että joku jaksaa vääntää tabseja.. Moni niitä kyselee, mutta ei me itse niitä jakseta tehdä.

15.03.11 01:16
seppo (nimi muutettu)

Vaimo ei anna ottaa spurgugrammi tatuointia. Pitäisikö silti ottaa?

RH vastaa: Ota silti! Kyllä se leppyy, kun näkee kuinka hieno se valmis kuva on.

Aiheeseen liittyen : Kannattaa aina muistuttaa tatuoijalle että se taustan pentagrammi muodostuu vesureista! Se ei ole aina tainnut kaikille tekijöille olla täysin selvää. Jos haluat varmasti laadukkaan Spurgugrammin, niin kannattaa olla yhteydessä Jussi Kokkariseen. Sama mies esiintyy Surmantuojan kannessa tekemässä Anden Spurgugrammia...

14.03.11 16:44
kake