Rytmihäiriö

Kysy

Miten Rytmihäiriölle kävisi jos Gambinan valmistus lopetettaisiin? Olisiko se Rytmiksen loppu? Vai alkaisitteko kenties tekemään omaa Gambinaa :O

RH vastaa: Eiköhän Gambinan valmistus pian lopeteta, kun Sorbuskin jo kuopattiin. Pitänee siirtyä juomaan Mörriä, jos niin ikävästi käy...

27.02.11 01:20
Lippuviiina

Mitä mieltä olette ala-ikäisten ryyppäämisestä? Onko mitään vikaa?

RH vastaa: Muistakaa tehdä läksyt ja käydä ahkerasti koulussa.  Lain mukaan alle 18-vuotiaiden ei sovi juoda alkoholia.

27.02.11 00:58
jonne

Tuli vaa mielee, et jos se 0,75 litran pullo Gambinaa on iso-G ni onks se pien pullo sit Pikku G?

RH vastaa: Totta kai se on! Eikä edes kannata vääntää mitään vitsejä siitä koksupäisestä keskustalaisesta...Se on jo NIIN vanha juttu.

20.02.11 23:39
G (piste)

Une, sulla on kiva naama.

RH vastaa: tosi kiva hei!

20.02.11 21:01
niin

tota piti kysyy koska te ootte tulossa vastikselle kato ku meijän bändi mielialahäiriö oli vastiksella ravintolapäälikkö piitse sano että oli iha vitun hyvä keikka ja sano että oltais teijjän lämppiksenä jos se teille sopii enskerralla ku ootte siellä ei tässä muuta

RH vastaa: Mielellämme taas vastikselle tultaisiin, mutta nyt ei ole tainnut olla mitään puhetta keikasta sinne.  Palaa asiaan, kunhan me taas joskus sinne päädytään.

11.02.11 19:49
aku spurgu kuitu

Moro! Ajat sitten olen huomannut erään jutun kuunnellessani Sakara Tour dvd:tä (ja myöhemmin teidän levyltä) että kappaleessanne "Tehty Mikä Tehty" -juuri ennen ensimmäistä säkeistöä oleva "sauhausriffi" muistuttaa todella paljon Deathin Open Casketiä, onko sielläpäin huomattu? Eikä tietenkään millään pahalla, ei tuo ole itseäni koskaan häirinnyt ja helvetin upea biisi tuo TMT on, teidän parhaimmistoa! ja hyvähän se on jos on Deathiä tullut kuunneltua! En tosin tiiä onko kyse vain sattumasta. Tää kysymys on pitänyt kysyä jo aikoja sitten mutta muistui mieleeni kun selasin vanhempia vieraskirjan sivuja ja joku mainitsi Deathin "Born Dead" kappaleesta vastaavan jutun. Ps. Innolla odotan seuraavaa Jyväskylän keikkaa, ootte parhaita!

RH vastaa:  Joo, onhan siinä säkeistöriffissä kieltämättä saamaa fiilistä kun Open Casketissa..Eipä tuo kuitenkaan tainnut mikään tarkoituksellinen tribuutti olla. Joskus ne sävelet vaan osuvat osiittain samaan järjestykeen useammallakin säveltäjällä.
Ps. Jyväskylään ollaan kyllä tulosssa, mutta vielä joudut muutaman kuukauden odottamaan.

08.02.11 19:26
Spurgukenkä

Vieraskirjan täyttöä. Tänään tuli postissa Surman Siipien Havinaa-vinyyli, onko kuningas-fiilis kenties? Kevään keikkoja odotellessa.

RH vastaa: Moi Tero! Toivottavasti et ihan järjettömästi köyhtynyt.

08.02.11 14:51
Spurgu-Tero

minä

RH vastaa: aha.

06.02.11 00:08
Gulliver

Odottelen kädet ristissä, väärinpäin tietysti, notta keikat -osioon ilmestyisi joku pläjäys edes hitusen täälläpäin. Siihen asti luukutan repeatilla Pakko tappaa ihmistä ajaessani joka aamu töihin ja joka ilta luen iltarukoukseni Saatanalle samalla kylpien Gambinassa.

RH vastaa: Noh, nyt on tietenkin vähän vaikea sanoa tähän mitään, kun ei ole aavistustakaan missä se sinun "hitusen täälläpäin" mahtaa sijaita. Kevää/kesän keikat ovat juuri työn alla, ja niistä ilmoitellaan aikanaan.

Kannattaa myös olla yhteydessä paikallisiin tapahtumanjärjestäjiin, ja vakuuttaa heille, että juuri Rytmihäiriö olisi syytä saada soittamaan omalle paikkakunnallesi...Mehän tietysti tullaan mihin vaan, kunhan järjestäjä saa asiat meidän keikkamyyjämme kanssa sovittua.

 

28.01.11 20:39
jia

Mites se Aavenpää yhtiö ??

RH vastaa: Mitä siitä? Sieltä se löytyy kaupparekisteristä, jos on tarve tehdä bisnestä.

27.01.11 18:40
Jammppa