Rytmihäiriö

Kysy

http://www.student.oulu.fi/~lauripek/lpsaatana1024.jpg Päätin hyväksikäyttää Rytmihäiriön paitaa ja biisinnimeä vaalimainoksessani. Arvostaako bändi? (Kyllä, olen ihan oikeasti eduskuntavaaliehdokas)

RH vastaa: Jos tuolla vaalimainoksella ei pääse eduskuntaan, niin ihme on!

21.03.11 09:45
Lauri Pekkarinen

Siinä on Totalitääriseen juoppohulluteen guitar prolle. Spurgugrammistakin on melkein valmis tabsi, laitan vaikka sitten kun on valmis jos haluatte?

RH vastaa: Kiitoksia vaivannäöstä!  Täysin oikein tuo ei mennyt, mutta  kyllä sillä biisin mukana pystyy jammailemaan. Nopeana korjauksena: biisin alkuriffi menee G#:stä, eikä D#:stä.

Mutta laita ihmeessä se Spurgugrammikin tulemaan kun saat valmiiksi. Hienoa että joku jaksaa vääntää tabseja.. Moni niitä kyselee, mutta ei me itse niitä jakseta tehdä.

15.03.11 01:16
seppo (nimi muutettu)

Vaimo ei anna ottaa spurgugrammi tatuointia. Pitäisikö silti ottaa?

RH vastaa: Ota silti! Kyllä se leppyy, kun näkee kuinka hieno se valmis kuva on.

Aiheeseen liittyen : Kannattaa aina muistuttaa tatuoijalle että se taustan pentagrammi muodostuu vesureista! Se ei ole aina tainnut kaikille tekijöille olla täysin selvää. Jos haluat varmasti laadukkaan Spurgugrammin, niin kannattaa olla yhteydessä Jussi Kokkariseen. Sama mies esiintyy Surmantuojan kannessa tekemässä Anden Spurgugrammia...

14.03.11 16:44
kake

Rakastan teitä ku amy wino koksuu!

RH vastaa: Kiitos! Tää oli todella hyvin sanottu!

03.03.11 21:45
Pirjo

Hei jäbät, te ootte vaa parhaita, ei mul täs muut.

RH vastaa: Kiitti!

03.03.11 16:31
Janne

Miten Rytmihäiriölle kävisi jos Gambinan valmistus lopetettaisiin? Olisiko se Rytmiksen loppu? Vai alkaisitteko kenties tekemään omaa Gambinaa :O

RH vastaa: Eiköhän Gambinan valmistus pian lopeteta, kun Sorbuskin jo kuopattiin. Pitänee siirtyä juomaan Mörriä, jos niin ikävästi käy...

27.02.11 01:20
Lippuviiina

Mitä mieltä olette ala-ikäisten ryyppäämisestä? Onko mitään vikaa?

RH vastaa: Muistakaa tehdä läksyt ja käydä ahkerasti koulussa.  Lain mukaan alle 18-vuotiaiden ei sovi juoda alkoholia.

27.02.11 00:58
jonne

Tuli vaa mielee, et jos se 0,75 litran pullo Gambinaa on iso-G ni onks se pien pullo sit Pikku G?

RH vastaa: Totta kai se on! Eikä edes kannata vääntää mitään vitsejä siitä koksupäisestä keskustalaisesta...Se on jo NIIN vanha juttu.

20.02.11 23:39
G (piste)

Une, sulla on kiva naama.

RH vastaa: tosi kiva hei!

20.02.11 21:01
niin

tota piti kysyy koska te ootte tulossa vastikselle kato ku meijän bändi mielialahäiriö oli vastiksella ravintolapäälikkö piitse sano että oli iha vitun hyvä keikka ja sano että oltais teijjän lämppiksenä jos se teille sopii enskerralla ku ootte siellä ei tässä muuta

RH vastaa: Mielellämme taas vastikselle tultaisiin, mutta nyt ei ole tainnut olla mitään puhetta keikasta sinne.  Palaa asiaan, kunhan me taas joskus sinne päädytään.

11.02.11 19:49
aku spurgu kuitu