Rytmihäiriö

Kysy

tota piti kysyy koska te ootte tulossa vastikselle kato ku meijän bändi mielialahäiriö oli vastiksella ravintolapäälikkö piitse sano että oli iha vitun hyvä keikka ja sano että oltais teijjän lämppiksenä jos se teille sopii enskerralla ku ootte siellä ei tässä muuta

RH vastaa: Mielellämme taas vastikselle tultaisiin, mutta nyt ei ole tainnut olla mitään puhetta keikasta sinne.  Palaa asiaan, kunhan me taas joskus sinne päädytään.

11.02.11 19:49
aku spurgu kuitu

Moro! Ajat sitten olen huomannut erään jutun kuunnellessani Sakara Tour dvd:tä (ja myöhemmin teidän levyltä) että kappaleessanne "Tehty Mikä Tehty" -juuri ennen ensimmäistä säkeistöä oleva "sauhausriffi" muistuttaa todella paljon Deathin Open Casketiä, onko sielläpäin huomattu? Eikä tietenkään millään pahalla, ei tuo ole itseäni koskaan häirinnyt ja helvetin upea biisi tuo TMT on, teidän parhaimmistoa! ja hyvähän se on jos on Deathiä tullut kuunneltua! En tosin tiiä onko kyse vain sattumasta. Tää kysymys on pitänyt kysyä jo aikoja sitten mutta muistui mieleeni kun selasin vanhempia vieraskirjan sivuja ja joku mainitsi Deathin "Born Dead" kappaleesta vastaavan jutun. Ps. Innolla odotan seuraavaa Jyväskylän keikkaa, ootte parhaita!

RH vastaa:  Joo, onhan siinä säkeistöriffissä kieltämättä saamaa fiilistä kun Open Casketissa..Eipä tuo kuitenkaan tainnut mikään tarkoituksellinen tribuutti olla. Joskus ne sävelet vaan osuvat osiittain samaan järjestykeen useammallakin säveltäjällä.
Ps. Jyväskylään ollaan kyllä tulosssa, mutta vielä joudut muutaman kuukauden odottamaan.

08.02.11 19:26
Spurgukenkä

Vieraskirjan täyttöä. Tänään tuli postissa Surman Siipien Havinaa-vinyyli, onko kuningas-fiilis kenties? Kevään keikkoja odotellessa.

RH vastaa: Moi Tero! Toivottavasti et ihan järjettömästi köyhtynyt.

08.02.11 14:51
Spurgu-Tero

minä

RH vastaa: aha.

06.02.11 00:08
Gulliver

Odottelen kädet ristissä, väärinpäin tietysti, notta keikat -osioon ilmestyisi joku pläjäys edes hitusen täälläpäin. Siihen asti luukutan repeatilla Pakko tappaa ihmistä ajaessani joka aamu töihin ja joka ilta luen iltarukoukseni Saatanalle samalla kylpien Gambinassa.

RH vastaa: Noh, nyt on tietenkin vähän vaikea sanoa tähän mitään, kun ei ole aavistustakaan missä se sinun "hitusen täälläpäin" mahtaa sijaita. Kevää/kesän keikat ovat juuri työn alla, ja niistä ilmoitellaan aikanaan.

Kannattaa myös olla yhteydessä paikallisiin tapahtumanjärjestäjiin, ja vakuuttaa heille, että juuri Rytmihäiriö olisi syytä saada soittamaan omalle paikkakunnallesi...Mehän tietysti tullaan mihin vaan, kunhan järjestäjä saa asiat meidän keikkamyyjämme kanssa sovittua.

 

28.01.11 20:39
jia

Mites se Aavenpää yhtiö ??

RH vastaa: Mitä siitä? Sieltä se löytyy kaupparekisteristä, jos on tarve tehdä bisnestä.

27.01.11 18:40
Jammppa

Takaetiketin mukaan Gambina sisältää myös rikkidioksidia säilöntäaineena. http://fi.wikipedia.org/wiki/Rikkidioksidi ei hyvältä kuullosta, jos sitä tenuttaa jatkuvasti.

RH vastaa: No oho! Muutenhan Kampuran juominen suorastaan edistää terveyttä.

24.01.11 12:55
Keke

Ettekö tykkää juoda semmosista isoista gambina pulloista kun olen nähnyt teidän keikoilla juovan vain niitä pieniä. Ja aiotteko heittää keikkoja tässä lähitulevaisuudessa.

RH vastaa: Olet ilmeisesti nähnyt meidät keikalla vain Nosturissa?

Keikoilla juodaan sen kokoisia pulloja kun takahuoneeseen on toimitettu.  Nosturissa sieltä löytyy yleensä pieniä pulloja, joissain paikoissa on isoja pulloja, ja joskus ei ole mitään pulloja. Emme ole nirsoja pullon koon suhteen, koska juomisen lopputulos on aina sama.

Kevään keikkoja ilmoitellaan myöhemmin. Kyllä tässä taitaa pari kuukautta mennä, ennnen kun taas keikoille lähdetään.

17.01.11 22:02
Jammppa

Tulisko teiltä lähitulevaisuudessa uus lätty?

RH vastaa:  Vastahan Surmantuoja ilmestyi 8kk sitten.  Ei olla vielä tehty biisejä, tai mitään suunnitelmia uuden levyn suhteen. Eiköhän tässä vuosi helposti vierähdä, ennen kun levyä käydään julkaisemaan.

17.01.11 01:20
pastori

Kiitos jälleen täydellisestä nosturin keikasta.

RH vastaa: Kiitos kaikille paikalla olleille! Se oli hieno ilta Nosturissa.

16.01.11 12:20
jammppa