Rytmihäiriö

Kysy

Hieno keikka oli eilen nosturissa!

RH vastaa: Kiitos! Oli hauskaa soittaa, kun oli hyvä meno.

16.01.11 11:06
...

Nykivässä paikallisjunassa matkalla työhön tänä aamuna pitkästä aikaa "Surmaa kännissä" -EP. En katunut.

RH vastaa: Kiva. Eipä ole sitä levyä tullut kuunneltua todella pitkään aikaan.

14.01.11 23:18
"Sininen Smirre -74"

Onkohan saatana on herra paitoja tulossa vielä joskus myyntiin?

RH vastaa: Saatana on Herra-tekstillä varustettuja paitoja tuskin enää tehdään.  Vanhoja Spurgugrammi-paitoja luultavasti tulee taas jossain vaiheessa.

14.01.11 13:31
Jepa

Voisin jopa väittää maailman parhaaksi bändiksi. Kiitos ja jatkakaa samaan malliin!

RH vastaa: Kiitos, se oli hyvin sanottu! Valitsemallamme tiellä kuljemme toki jatkossakin.

06.01.11 23:49
Näin on

Hei Rytmihäiriö, Olen keskiluokkainen perheenisä hyvätuloiselta pääkaupunkiseudun asuinalueelta. Äänestän, käyn töissä enkä käytä alkoholia. Etsin Järjestyshäiriön biisejä netistä nauraakseni niiden Muse-plagioinnille ja kirjoitin vahingossa hakusanaksi Rytmihäiriö. Youtubesta paljastuikin kappaleenne "Koska Saatana sanoo niin". Se osoittautui parhaaksi biisiksi ja videoksi, mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Pitää harkita Nosturin keikalle tulemista, jos löydän järkevän parkkipaikan Peugeotilleni.

RH vastaa: Kiitoksia! Tervetuloa Nosturiin, siinähän on lähellä runsaasti parkkitilaa. Illan aikataulu on seuraava : Amoral klo 21:45, Rytmihäiriö 22:45, Kiuas 23:45.

01.01.11 20:38
Kipa

Rytmihäiriö teki tänä vuonna yhden kaikkien aikojen parhaan levyn joka soinu lähes nonstoppina ilmestymisestä saakka. Lisäks kävin viidella helvetin hyvällä keikalla. Kiitoksia tästä vuodesta ja hyvää alkavaa vuotta kaikille!

RH vastaa: Kiitti, se oli hyvin sanottu! Kiitos kaikille vuodesta 2010, se oli Rytmihäiriölle hyvä vuosi.

31.12.10 14:59
gordo

Muistan kun kävin pikkupoikana jossain kutostien varrella olevan huoltsikan vessassa kusella, niin wc-paperi systeemin suojakuoriin oltiin kirjoitettu RYTMIHÄIRIÖ. Oikein logon muodossa. Ajattelin silloin, että ompas hieno logo, mutta hui mikä nimi toi on,,, taitaa olla joku bändi. Pelotti, koska mummo oli käynny sairaalassa jossain rytmihäiriö tarkastuksissa ja olin kuulut että ne voi olla vaarallisia. Nyt kun on vähän kasvannu nii käyn sen pelottavan bändin keikoilla ja huudan kotona levyn mukana sanoituksia. Perkeles! Railakasta uuttavuotta Rytmiksen äijille!

RH vastaa: Elämä on täynnä yllätyksiä! Hyvät uudetvuodet!

27.12.10 13:28
Iso-Poika

Hyvä Mhlist! Helvetin hyvä levy! Synnin Maljasta rokkaa! Tsekkaa myös ruotsinkielinen versio jos saa käsiisi! "Åt mörkrets furste jag gåv min tjänst, mit liv blev hans egendom!"

27.12.10 10:25
Otto RH

Hörpin glögiä ja istuin nojatuolissa kuunnellen Viktor Klimenkon Jeesus on Herra- älpeetä ja tulin huomanneeksi että ovat tainneet pojat itse mestarilta pari sanaa lainata uudellekin levylle..

RH vastaa: Hyvin huomattu!

26.12.10 18:39
Mhlst

loistava teiän viime vkloppuinen keikka nosturissa, nostan hattua.

RH vastaa: Kiitti vaan, meil oli tosi kivaa!

25.12.10 20:27
PoserDisposer