Rytmihäiriö

Kysy

Holaaa! ostin veljelle lahjaks GT paidan ja on upee! Onko tulossa mitään uusia naisten paitoja?(ei oo pahemmin valinnanvaraa, ainakaan äxällä.)Jäättekö muuten miten pitkälle katkolle Nosturin keikan jälkeen? Mulla on vielä rytmis mustelma tallella Teatrian keikalta ja G-roiske paita on vielä odottamassa pesua. Kiitos kuitenkin tämän vuoden keikoista, meininki oli huikean ihanaa!

RH vastaa: Uusia tyttöpaitoja ei ole valitettavasti juuri nyt näköpiirissä. Tammikuussa on vielä yksi keikka, ja lisää tehdään joskus huhti-/toukokuussa. Kiitos kun kävit keikoilla, meistä oli huikean ihanaa tehdä niitä!

03.12.10 19:08
Geepissi

Hei komistukset. Miulla on tissit gambiinassa ja kiuas kaatui varpaille. kyllä vituttaa.

RH vastaa: Ota lisää Gambinaa.

02.12.10 12:35
uolevi mauno ahmala

Piti muuten kysyä, että onkohan mahdollisesti Tissit Gambinassa -paitoja tulossa vielä lissöö ts. pienempiä kuin L-koko? Vai pitääkö käydä ostamassa valkoinen t-paita, pullo G:tä ja tuunata itse?

RH vastaa: 99.9% varmuudella niitä ei tehdä enää koskaan.  Äxän varastossa on jotain vuosien takaisia jämiä, eikä muita kokoja enää ole, tai tule. Kannattaa siis tehdä tuollainen itse tuunattu!

30.11.10 05:13
jia

Tänää on ollu aika Rytmis-ilta! Laulettu on Rytmistä ja piparia ja Gambinaa on ollut. Eli hommat on pohjannu Gambinaan ja saatanallisuuteen, ni ei oo ihan pahasti vituillaan!

RH vastaa: Hienoa!

28.11.10 00:25
Mitä välii nimestä

Huppari support!!!

RH vastaa: Ok.

26.11.10 21:35
Satanic Spurgumaster

Sellasta vaa ajattelin udella ku sanoitte näissä viesteissä aikasemmin että perinteistä spurgugrammi-paitaa olis tulossa jossai vaihees valikoimiin niin tuleeko mahdollisesti hupparikin vai pelkkää t-paitaa?

RH vastaa: Ei tätä ole vielä tarkemmin mietitty.

26.11.10 20:31
Spurgu-tero

Tiedänpä nyt ainakin, että kännissä olevan Unen kanssa on turha yrittää jutella. Parempi onni seuraavalla kerralla tai jotain?

RH vastaa: Ei kai kenenkään kännissä olevan kanssa kannata jutella? Ei siitä mitään tule kuitenkaan.

26.11.10 12:20
Anniina

PERKELE!!! UNE ET MEE PARTURII!!!

RH vastaa: Miten ketään voi kiinnostaa Unen hiusten pituus niin paljon että vaivautuu kirjoittamaan siitä internettiin? Menkää mielummin vaikka ryyppäämään.

25.11.10 21:06
EEIII!!!!!!!!

Guitar Hero Sakara Records!!! laittakaa saikkonen maksamaan peli ps. meikälä on rahat loppu, nakakkaa parikymppiä

 

RH vastaa: No puhu sitte Saikkoselle, jos sen kerran pitää maksaa! Vie tyhjät pullot, jos on rahat lopussa.

25.11.10 05:09
gambina

une vittu parturiin huomenna!oot kovemman näkönen jätkä lyhyelä tukala

RH vastaa: Ei kai Une voi vittuparturiin mennä?

24.11.10 03:10
jamo