Rytmihäiriö

Kysy

Tiedänpä nyt ainakin, että kännissä olevan Unen kanssa on turha yrittää jutella. Parempi onni seuraavalla kerralla tai jotain?

RH vastaa: Ei kai kenenkään kännissä olevan kanssa kannata jutella? Ei siitä mitään tule kuitenkaan.

26.11.10 12:20
Anniina

PERKELE!!! UNE ET MEE PARTURII!!!

RH vastaa: Miten ketään voi kiinnostaa Unen hiusten pituus niin paljon että vaivautuu kirjoittamaan siitä internettiin? Menkää mielummin vaikka ryyppäämään.

25.11.10 21:06
EEIII!!!!!!!!

Guitar Hero Sakara Records!!! laittakaa saikkonen maksamaan peli ps. meikälä on rahat loppu, nakakkaa parikymppiä

 

RH vastaa: No puhu sitte Saikkoselle, jos sen kerran pitää maksaa! Vie tyhjät pullot, jos on rahat lopussa.

25.11.10 05:09
gambina

une vittu parturiin huomenna!oot kovemman näkönen jätkä lyhyelä tukala

RH vastaa: Ei kai Une voi vittuparturiin mennä?

24.11.10 03:10
jamo

Ei se haittaa, pitäähän sitä yhteinen harrastus olla!

RH vastaa: plää

23.11.10 15:51
jia

Perkele oli kova keikka Tampereella! Kierrätettiin vähän Unea tolpan ympäri. Ja miten niin yleisöön ei voida antaa Gambinaa. Mukavampaa se olisi kui sylkeä sitä päälle.

RH vastaa: Kiitos! Tampereella oli kivaa.

Suomessa on kaikkia lakeja ja asetuksia, jotka kieltävät juottamasta omia viinoja anniskelualueella. Turhaa niuhottamistahan se on. Täytyy kuitenkin koittaa noudattaa ravintolan toivomuksia, kun he kuitenkin maksavat liksat, ja järjestävät keikat.

23.11.10 15:45
Rättipää

tuota onkos rytmiksen omaa dvdtä suunnitteilla?

RH vastaa: Joskus on ollut jotain puhetta. Ei varmaankaan ihan lähiaikoina kannata moista odottaa. 20v-keikan ääniraidan tallentumisen epäonnistuminen oli kova takaisku kyseiselle projektille. ..

23.11.10 02:59
heppa

Hyvä meno Tourilla Oulussa, jee! Hyvä settilista, "male nudity" sopivalla tasolla ja aamulla kun heräsi niin pysty tiristään piposta aamugambiinat. Jes!

RH vastaa: Jee! Sulla oli siis hyvä ilta.

23.11.10 02:12
GMBN

Tai siis ei tuo ollut pyyntö vaan toteamus.

RH vastaa: Ei..pysty..PITÄÄ..ryypätä.

23.11.10 02:01
jia

Ensinnäkin kiitti ihan vitin mahtavasta Sakara Tour -keikasta Turun Klubilla! Sellasta piti kysyä että kun mistään ei nyt saa enää niitä komeita Rytmiksen t-paitoja missä edessä lukee "Saatanan on herra" tai "Rytmihäiriö" ja takana on se tyylikkäämpi punainen spurgugrammi, niin panetteko te tai Saikkonen pahaksenne, jos väsään sellaisen t-paidan itse? Tai olisiko jopa mahdollista saada niitä taas myyntiin, kysyntää nimittäin löytyisi.

RH vastaa: Kiitos! Perinteiset Spurgugrammi-paidat tulevat melko varmasti valikoimiin taas lähiaikoina. Voit toki tehdä itsellesi paidan, jos et malta odottaa. Kunhan et rupea itse niitä myymään.

22.11.10 23:35
Joonas