Rytmihäiriö

Kysy

Ei se haittaa, pitäähän sitä yhteinen harrastus olla!

RH vastaa: plää

23.11.10 15:51
jia

Perkele oli kova keikka Tampereella! Kierrätettiin vähän Unea tolpan ympäri. Ja miten niin yleisöön ei voida antaa Gambinaa. Mukavampaa se olisi kui sylkeä sitä päälle.

RH vastaa: Kiitos! Tampereella oli kivaa.

Suomessa on kaikkia lakeja ja asetuksia, jotka kieltävät juottamasta omia viinoja anniskelualueella. Turhaa niuhottamistahan se on. Täytyy kuitenkin koittaa noudattaa ravintolan toivomuksia, kun he kuitenkin maksavat liksat, ja järjestävät keikat.

23.11.10 15:45
Rättipää

tuota onkos rytmiksen omaa dvdtä suunnitteilla?

RH vastaa: Joskus on ollut jotain puhetta. Ei varmaankaan ihan lähiaikoina kannata moista odottaa. 20v-keikan ääniraidan tallentumisen epäonnistuminen oli kova takaisku kyseiselle projektille. ..

23.11.10 02:59
heppa

Hyvä meno Tourilla Oulussa, jee! Hyvä settilista, "male nudity" sopivalla tasolla ja aamulla kun heräsi niin pysty tiristään piposta aamugambiinat. Jes!

RH vastaa: Jee! Sulla oli siis hyvä ilta.

23.11.10 02:12
GMBN

Tai siis ei tuo ollut pyyntö vaan toteamus.

RH vastaa: Ei..pysty..PITÄÄ..ryypätä.

23.11.10 02:01
jia

Ensinnäkin kiitti ihan vitin mahtavasta Sakara Tour -keikasta Turun Klubilla! Sellasta piti kysyä että kun mistään ei nyt saa enää niitä komeita Rytmiksen t-paitoja missä edessä lukee "Saatanan on herra" tai "Rytmihäiriö" ja takana on se tyylikkäämpi punainen spurgugrammi, niin panetteko te tai Saikkonen pahaksenne, jos väsään sellaisen t-paidan itse? Tai olisiko jopa mahdollista saada niitä taas myyntiin, kysyntää nimittäin löytyisi.

RH vastaa: Kiitos! Perinteiset Spurgugrammi-paidat tulevat melko varmasti valikoimiin taas lähiaikoina. Voit toki tehdä itsellesi paidan, jos et malta odottaa. Kunhan et rupea itse niitä myymään.

22.11.10 23:35
Joonas

Kiitokset Rytmikorjaamosta! Une makaamassa päällä oli kieltämättä kokemus sekin.

RH vastaa: Kiitos! Mukavaa että sait uusia kokemuksia.

22.11.10 10:28
Riddikulus

Rytmispeli: Vitusti Gambinaa ja Rytmis-levyjä soimaan. Aina, kun biisissä mainitaan Gambina, niin ylipitkä hörppy samaista juomaa kurkkuun.

RH vastaa: hieno idea. Känni on taattu jo ekan levyn jälkeen!

21.11.10 21:26
Pekka

Mie tulin Joensuusta asti kattomaan teitä Ouluun ja kannatti tulla, vaikka olittekin paskempia kuin Ilosaarirokissa. Mokoma oli muuten vaan paska. Unohtelija-Une unohteli sanoja ainakin kerran keikan aikana ja joi vettä, älkää luulko etten mie huomaa vaikka oisinkin ottanu vittu.

RH vastaa: Miten se Une nyt sillä tavalla kehtasi toimia? Kauheeta!

21.11.10 20:55
Mie

hämärien muistikuvien perusteella oli kyllä hieno keikka eilen teatrialla! nyt on kova krapula!

RH vastaa: Ihan oikein muistat! Se oli mahtavaa.

21.11.10 16:35
jamppa