Rytmihäiriö

Kysy

Kuka piru niitä aikoja oikeen päättää,jos teillä on vaan 30 min setti

RH vastaa: Aikataulut ovat haasteellisia kun 4-5 bändiä soittaa samana iltana..

08.11.10 21:24
jammppaa

Toivottavasti teillä riittää uskallusta soittaa ainakin näillä Sakaran keikoilla muitakin kuin niitä peruspaahtobiisejä. Jotain melodisempia biisejä voisi heittää settiin pari niin tuntuis ne tappobiisit taas paljon paremmilta. Uudelta hyväksi havaitulta levyltänne Kristus Ryyppää olis kyllä aika ehdoton veto keikalla kuin keikalla.

RH vastaa:  30min soittoaika asettaa tiettyjä haasteita setin rakentamiseen. Normaalisti soitetaan kuitenkin lähes tuplaten noin pitkiä keikkoja, joten rajua karsintaa on pitänyt tehdä. Pääpaino tulee tietysti olemaan uuden levyn biiseissä. Kaipa sinne joku melodisempikin pala mahtuu joukkoon, riippuen siitä mitkä biisit lasket sellaisiksi...Kristus ryyppää on pyörinyt mukana setissä koko kesän & syksyn, vielä ei osaa sanoa onko se mukana Sakara tourilla.

05.11.10 11:07
J

Hei onko teitä infottu siitä, että teidän biisit Spotifyssä on ihan päin vittua? Pakko tappaa ihminen on vaihtunut Kohta joku kuolee -biisiin, Totalitäärinen juoppohulluus on Viipyilevät katseet ja Pyörillä kulkeva kuoleman enkeli on Kun hätävarjelu lakkaa...

RH vastaa: Tämä on ollut tiedossa jo pitkään. 7SS:n biisien nimet ovat  olleet kaikissa digiversioissa  sekaisin jo julkaisusta lähtien.  Asiasta on kyllä valitettu monesti, mutta korjausta ei ole tapahtunut. Valitettavasti emme itse voi asiaa korjata mitenkään.

 

02.11.10 17:46
Päkä

Uudelleenjulkaisuihin viitaten.. Jos tulisi tämä 2000-luvun Rytmis-tuotanto (4 viimeistä levyä) vinyylijulkaisuna niin ostaisin varmaan kaikki.

RH vastaa: Mahdolliset vinyylipainokset ovat Sakaran päätettävissä.  Kannattaa suunnata palaute aiheesta suoraan sinne.

29.10.10 20:32
Reiska

Kiitokset siitä, että ette ole poistaneet kaikkea musiikkianne spotifysta. Ilman niitä en nyt kirjoittelisi tässä, sillä jostain youtubesta en lähde kuuntelemaan ja paskaopiskelujen takia ei ole varaa levyjäkään ostaa. Toivottavasti nyt edes jonkun sentin tuolta saatte. Näkyillään Rytmikorjaamolla Tourin merkeissä. You rocks.

RH vastaa: Spotifysta tosiaan löytyy jonkinlainen kokoelma neljän viimeisimmän levyn biiseistä.  Ideana on tietysti saada jengi innostumaan kuulemastaan, ja sen innoittamana hankkimaan levyt kokonaisuudessaan...

 

 

23.10.10 13:29
Ihmishaaksirikko

Nettilataaminen on laitonta ja sitä en siis tee. Mut tosiaan ei varmaan ois mitenkään tappiollista, jos noita vanhoja levyjä uudelleen tehtäis.

21.10.10 21:11
Mitä välii nimestä

Mistäköhän noita vanhempia levyjä kannattais lähteä ettimään? Tai siis tohonhan voi vähän paha olla vastata - niitähän ei enää missään paineta tai (eli) myydä. Ois vaan niin todellakin mahtavaa saada ne biisit levylle jossain muodossa. Vaikka sitten kopioituna, toki ihan "oikea" ois parempi. ...Mitä pojat sanoo, jos netistä laittomasti lataa...? Itseänikin epäilyttää kaikki laiton musiikin (ja muunkin) lataaminen, mutta tosiaankin haluisin ne jotenkin. Tuolla niitä jotain olisi ladattavana http://abmp3.com/download/5935800-mielummin-spurgu-kuin-punkkari.html Ja YouTubessa ois Surman havinalta biisejä.

RH vastaa: Vaikea sanoa mistä niitä saisi. Perinteisesti nettihuutokaupat ja divarit ovat hyviä kohteita vanhojen levyjen metsästyksessä.  Selkeästi olisi kysyntää vanhojen levyjen uusille painoksille. Nettilataaminen ei tietenkään ole suositeltavaa. Ladatkaa sitten mielummin noita loppuunmyytyjä levyjä, jos jotain on pakko ladata. Vielä saatavissa olevat levyt on syytä lunastaa levykaupasta...

Huomio muuten että Surman siipien havinaa on ilmestynyt vain vinyylinä. Surman vuodet-kokoelmalta kyseinen levy löytyy cd-formaatissa.

18.10.10 21:09
Mitä välii nimestä

 

Miten teillä lukee tuossa ''keikat'' osiossa että 11.11.2010 teillä olisi keikka mikkelissä vaikka eikös teillä sillon ole sakara tour keikka jyväskylän lutakossa?

RH vastaa: Eipä lue enää.


10.10.10 12:17
saatana

Kun saamme 18.12.2010 nauttia spesiaali show, niin tuli mieleeni kysymys että onko siellä silloin mahdollisesti jonkinlaista "juhla-paitaa" myynnissä?

 

RH vastaa: Voi olla hyvinkin mahdollista.

04.10.10 22:35
Spurgutd

terve kyselisin että onko irti brenkusta kiertueen keikoista tulossa kuva materiaalia tänne?

RH vastaa: Kai sitä vois jotain laittaa joskus, jos jaksetaan..

02.10.10 18:08
stege