Rytmihäiriö

Kysy

JIPPIII!!! Keskiviikkon nosturii!!! Vooi vitja! oon 2 kertaa missan teijän keikan mut vittu nyt en saatana missaa!!! Hehe!! meijjän yhteiskuntaopin opel on hyvä musiikki maku! se kysy että onko mitää kysyttävää ni kysyin siltä että mitä tapahtuu kun hätävarjelu lakkaa?? ni ope vastas että henkirikos alkaa.. Buhahahahahaaa :D juu moro

RH vastaa:  Huomenna jatkuu Sakara tour! JEE!  Nosturissa nähdään, älä missaa tällä kertaa..

Teidän opettajalla on selvästi yhteiskunnan eri osa-alueet  hyvin hallussa. Hienoa, sano opelle terkkuja !

15.11.10 20:48
Heikki

Ei mulla muuta, kun että kiitoksia Lutakon keikasta ja Unelle nimmarista. Mukavat bailut oli, ja aivan pirun hauskaa!

RH vastaa: Kiitoksia! Lutakossa on aina hauskaa.

15.11.10 19:03
Justiina

Mitä biisejä kuultiin Mikkelissä?

RH vastaa: Monia uuden levyn biisejä, välissä myös muutama vanhempi siivu.

11.11.10 16:29
Onano

Huomenna nähdään jätkät lutakossa! Soittoaika (30min?) vois olla toki pidempiki mut toikin kelpaa, pääasia että jengillä o vitun hauskaa, ja sitä varmasti tulee huominen olemaan! Sitä siis odotellessa! Biisitoiveita ei pahemmin ole koska jokainen biisi mitä ootte soittanu livenä, toimii. Kunhan Muovipussi tulis ja tietty vakiona Saatana on herra! Kiitos mahtavasta keikasta jo etukäteen!

Rh vastaa: Kiitos, hauskaa oli! Molemmat mainitut soitettiin.

10.11.10 20:14
Spurgukenkä

tulleekos jätkät joku päivä saunommaan meile? otama muutama kalja ja lähemä riehumaan

Rh vastaa: Kiitos kutsusta! Taitaa nyt jäädä muiden kiireiden takia väliin.

10.11.10 11:53
Pekka (nimi muutettu)

Olisi kiva jos vetäisisitte Muovipussi päähän ja ruumis suohon tuolla Pakkahuoneella. Tosin onhan se aika sama mitä vedätte, vaikka vetäisitte esim pulkkaa, minä oon liekeissä kuitenkin.

RH vastaa: Muosvipussi on ollut päässä jo koko kesän & syksyn. Eiköhän se päässä pysy jatkossakin.

09.11.10 02:02
jia

Kuka piru niitä aikoja oikeen päättää,jos teillä on vaan 30 min setti

RH vastaa: Aikataulut ovat haasteellisia kun 4-5 bändiä soittaa samana iltana..

08.11.10 21:24
jammppaa

Toivottavasti teillä riittää uskallusta soittaa ainakin näillä Sakaran keikoilla muitakin kuin niitä peruspaahtobiisejä. Jotain melodisempia biisejä voisi heittää settiin pari niin tuntuis ne tappobiisit taas paljon paremmilta. Uudelta hyväksi havaitulta levyltänne Kristus Ryyppää olis kyllä aika ehdoton veto keikalla kuin keikalla.

RH vastaa:  30min soittoaika asettaa tiettyjä haasteita setin rakentamiseen. Normaalisti soitetaan kuitenkin lähes tuplaten noin pitkiä keikkoja, joten rajua karsintaa on pitänyt tehdä. Pääpaino tulee tietysti olemaan uuden levyn biiseissä. Kaipa sinne joku melodisempikin pala mahtuu joukkoon, riippuen siitä mitkä biisit lasket sellaisiksi...Kristus ryyppää on pyörinyt mukana setissä koko kesän & syksyn, vielä ei osaa sanoa onko se mukana Sakara tourilla.

05.11.10 11:07
J

Hei onko teitä infottu siitä, että teidän biisit Spotifyssä on ihan päin vittua? Pakko tappaa ihminen on vaihtunut Kohta joku kuolee -biisiin, Totalitäärinen juoppohulluus on Viipyilevät katseet ja Pyörillä kulkeva kuoleman enkeli on Kun hätävarjelu lakkaa...

RH vastaa: Tämä on ollut tiedossa jo pitkään. 7SS:n biisien nimet ovat  olleet kaikissa digiversioissa  sekaisin jo julkaisusta lähtien.  Asiasta on kyllä valitettu monesti, mutta korjausta ei ole tapahtunut. Valitettavasti emme itse voi asiaa korjata mitenkään.

 

02.11.10 17:46
Päkä

Uudelleenjulkaisuihin viitaten.. Jos tulisi tämä 2000-luvun Rytmis-tuotanto (4 viimeistä levyä) vinyylijulkaisuna niin ostaisin varmaan kaikki.

RH vastaa: Mahdolliset vinyylipainokset ovat Sakaran päätettävissä.  Kannattaa suunnata palaute aiheesta suoraan sinne.

29.10.10 20:32
Reiska