Rytmihäiriö

Kysy

Kiitokset siitä, että ette ole poistaneet kaikkea musiikkianne spotifysta. Ilman niitä en nyt kirjoittelisi tässä, sillä jostain youtubesta en lähde kuuntelemaan ja paskaopiskelujen takia ei ole varaa levyjäkään ostaa. Toivottavasti nyt edes jonkun sentin tuolta saatte. Näkyillään Rytmikorjaamolla Tourin merkeissä. You rocks.

RH vastaa: Spotifysta tosiaan löytyy jonkinlainen kokoelma neljän viimeisimmän levyn biiseistä.  Ideana on tietysti saada jengi innostumaan kuulemastaan, ja sen innoittamana hankkimaan levyt kokonaisuudessaan...

 

 

23.10.10 13:29
Ihmishaaksirikko

Nettilataaminen on laitonta ja sitä en siis tee. Mut tosiaan ei varmaan ois mitenkään tappiollista, jos noita vanhoja levyjä uudelleen tehtäis.

21.10.10 21:11
Mitä välii nimestä

Mistäköhän noita vanhempia levyjä kannattais lähteä ettimään? Tai siis tohonhan voi vähän paha olla vastata - niitähän ei enää missään paineta tai (eli) myydä. Ois vaan niin todellakin mahtavaa saada ne biisit levylle jossain muodossa. Vaikka sitten kopioituna, toki ihan "oikea" ois parempi. ...Mitä pojat sanoo, jos netistä laittomasti lataa...? Itseänikin epäilyttää kaikki laiton musiikin (ja muunkin) lataaminen, mutta tosiaankin haluisin ne jotenkin. Tuolla niitä jotain olisi ladattavana http://abmp3.com/download/5935800-mielummin-spurgu-kuin-punkkari.html Ja YouTubessa ois Surman havinalta biisejä.

RH vastaa: Vaikea sanoa mistä niitä saisi. Perinteisesti nettihuutokaupat ja divarit ovat hyviä kohteita vanhojen levyjen metsästyksessä.  Selkeästi olisi kysyntää vanhojen levyjen uusille painoksille. Nettilataaminen ei tietenkään ole suositeltavaa. Ladatkaa sitten mielummin noita loppuunmyytyjä levyjä, jos jotain on pakko ladata. Vielä saatavissa olevat levyt on syytä lunastaa levykaupasta...

Huomio muuten että Surman siipien havinaa on ilmestynyt vain vinyylinä. Surman vuodet-kokoelmalta kyseinen levy löytyy cd-formaatissa.

18.10.10 21:09
Mitä välii nimestä

 

Miten teillä lukee tuossa ''keikat'' osiossa että 11.11.2010 teillä olisi keikka mikkelissä vaikka eikös teillä sillon ole sakara tour keikka jyväskylän lutakossa?

RH vastaa: Eipä lue enää.


10.10.10 12:17
saatana

Kun saamme 18.12.2010 nauttia spesiaali show, niin tuli mieleeni kysymys että onko siellä silloin mahdollisesti jonkinlaista "juhla-paitaa" myynnissä?

 

RH vastaa: Voi olla hyvinkin mahdollista.

04.10.10 22:35
Spurgutd

terve kyselisin että onko irti brenkusta kiertueen keikoista tulossa kuva materiaalia tänne?

RH vastaa: Kai sitä vois jotain laittaa joskus, jos jaksetaan..

02.10.10 18:08
stege

Hehe, ryypptkämppä jumalan hylkäämä. Ja kyllähän siellä toki ISO-G-lekakin vilahtaa.. http://www.youtube.com/watch?v=UGPBy6l4yCQ

 

RH vastaa: LOL! Toi on kyllä ahkara.

01.10.10 16:23
Repa

Näin unta että seurustelin herra Helon kanssa. Olipa muuten astetta ihanampi uni... Kiitos Une, kun vierailit alitajunnassani, puspus ;)

RH vastaa: Polkupyöräilin  herra Helon kanssa  eilen. Lisäksi nosteltiin soittokamoja autoon yhdessä. Se oli mahtavaa,  kiitos Une!

30.09.10 14:08
Halo

"[09.03.2007] Uusia tuotteita Sakara Shopista Sakara Shopista löytyy mm. seuraavat Rytmihäiriön slogan-paidat: Seppo (nimi muutettu), Saatana on Herra, Mitä väliä nimestä..kunhan dokaa vitusti. Tyttöjä hellitään kahdella slogan-girlieillä: Seija(nimi muutettu) & Tissit Gambinassa. Lisäksi saatavilla ainakin Spurgugrammi-hihamerkkejä & RH-hikinauhoja. Myös Sakara Tour 06 -livesinglejä on edelleen saatavilla, kannattaa siis tilata, ennen kun loppuvat." Heh, aloin koluamaan noita uutisarkistoja ja löysin tollaisen, eli kysymyksenä olisi että tekisittekö noita slogan-paitoja lisää? Menis noppeesti

RH vastaa: Sakara tekee paidat, kysy sieltä. Voisin kuitenkin veikata ettei noita enää tehdä. Nyt on uudet mallit tarjolla.

Mistä tiedät että nyt menis nopeasti? Ei viimeeksikään tainnut mennä kovin nopeasti...

 

29.09.10 12:05
Peurastaja

Zau! Ihan ekana mä tahdon kertoa etmä tiättekste lovetan tuota teidän Unea, voi helvetti miten komee mies. Sen ansiosta saatte pian uuden fanin, nimittäin mut, ja vielä lisättäköön että jos minä jotain fanitan niin teen sen sitten ihan 666-0... Ja siis nimenomaan "pian", koska ihan vielä ennoo oikei päässy perille teidän musasta. Suoraan sanottuna, ei hitsi mitä shittiä, ihan tosi. Okei, alkuun ajattelin sillälailla tollalailla. Provinssissa oli tarkotus tulla teiän keikkaa checkaan mutta viime hetkellä muutin mieleni: seittemänvitunkybää semmosesta trätätätä-helvetistä? -Ei. Noh, nyt mää tein sen, hankin lipun Sakara Tour II:een, yeh! Niin siis ensin tilasin lipun, ja vasta sitten aloin kuunnella teiän biisejä, ja taas tuli se fiilis: hyi saatana. Noo, nyt oon muutaman viikon pitäny itelleni siedätyshoitoa teiän musasta. Siksi että kyl mä oikeesti teistä tykkään, en vaan vielä tiedosta sitä... Anyway, kiittäkäätte tästä Unea, kaverit!

RH vastaa: Ei sun kato tartte siitä musiikista välittää. Meet vaan eturiviin muiden tyttöjen kanssa kiljumaan. Kyllä se musiikki peittyy, kunhan tarpeeksi kovaa huudatte! Kova känni varmasti edesauttaa sietämistä myöskin..

PS. Kiitti Une, sä oot ihana!

28.09.10 23:52
jenna