Rytmihäiriö

Kysy

Hehe, ryypptkämppä jumalan hylkäämä. Ja kyllähän siellä toki ISO-G-lekakin vilahtaa.. http://www.youtube.com/watch?v=UGPBy6l4yCQ

 

RH vastaa: LOL! Toi on kyllä ahkara.

01.10.10 16:23
Repa

Näin unta että seurustelin herra Helon kanssa. Olipa muuten astetta ihanampi uni... Kiitos Une, kun vierailit alitajunnassani, puspus ;)

RH vastaa: Polkupyöräilin  herra Helon kanssa  eilen. Lisäksi nosteltiin soittokamoja autoon yhdessä. Se oli mahtavaa,  kiitos Une!

30.09.10 14:08
Halo

"[09.03.2007] Uusia tuotteita Sakara Shopista Sakara Shopista löytyy mm. seuraavat Rytmihäiriön slogan-paidat: Seppo (nimi muutettu), Saatana on Herra, Mitä väliä nimestä..kunhan dokaa vitusti. Tyttöjä hellitään kahdella slogan-girlieillä: Seija(nimi muutettu) & Tissit Gambinassa. Lisäksi saatavilla ainakin Spurgugrammi-hihamerkkejä & RH-hikinauhoja. Myös Sakara Tour 06 -livesinglejä on edelleen saatavilla, kannattaa siis tilata, ennen kun loppuvat." Heh, aloin koluamaan noita uutisarkistoja ja löysin tollaisen, eli kysymyksenä olisi että tekisittekö noita slogan-paitoja lisää? Menis noppeesti

RH vastaa: Sakara tekee paidat, kysy sieltä. Voisin kuitenkin veikata ettei noita enää tehdä. Nyt on uudet mallit tarjolla.

Mistä tiedät että nyt menis nopeasti? Ei viimeeksikään tainnut mennä kovin nopeasti...

 

29.09.10 12:05
Peurastaja

Zau! Ihan ekana mä tahdon kertoa etmä tiättekste lovetan tuota teidän Unea, voi helvetti miten komee mies. Sen ansiosta saatte pian uuden fanin, nimittäin mut, ja vielä lisättäköön että jos minä jotain fanitan niin teen sen sitten ihan 666-0... Ja siis nimenomaan "pian", koska ihan vielä ennoo oikei päässy perille teidän musasta. Suoraan sanottuna, ei hitsi mitä shittiä, ihan tosi. Okei, alkuun ajattelin sillälailla tollalailla. Provinssissa oli tarkotus tulla teiän keikkaa checkaan mutta viime hetkellä muutin mieleni: seittemänvitunkybää semmosesta trätätätä-helvetistä? -Ei. Noh, nyt mää tein sen, hankin lipun Sakara Tour II:een, yeh! Niin siis ensin tilasin lipun, ja vasta sitten aloin kuunnella teiän biisejä, ja taas tuli se fiilis: hyi saatana. Noo, nyt oon muutaman viikon pitäny itelleni siedätyshoitoa teiän musasta. Siksi että kyl mä oikeesti teistä tykkään, en vaan vielä tiedosta sitä... Anyway, kiittäkäätte tästä Unea, kaverit!

RH vastaa: Ei sun kato tartte siitä musiikista välittää. Meet vaan eturiviin muiden tyttöjen kanssa kiljumaan. Kyllä se musiikki peittyy, kunhan tarpeeksi kovaa huudatte! Kova känni varmasti edesauttaa sietämistä myöskin..

PS. Kiitti Une, sä oot ihana!

28.09.10 23:52
jenna

HEI LAPSENI! MISTÄ VIREESTÄ TE LAPSET NOITA VIRSIÄ SOITTELETTE? KUN LOIN ITSELLENI KITARAN TÄSSÄ EILEN, JA TEIDÄN VIRRET KUULOSTAVAT SEN VERRAN HENGELLISILTÄ, ETTÄ NIITÄ VOISIN SOITELLA NIITÄ PYHISSÄ ILLALLISISSAMME POIKANI JEESUKSEN KANSSA, JOKA SOITTAA RUMPUJA.

RH vastaa: Puoli sävelaskelta alavireessa, eli D#. ILOA, ILOA teille meidän virsien parissa!

D♯

26.09.10 17:22
JUMALA

No terve täält raisiost päi gato... Tullaa taas hyvällä porukalla nostamaan turun klubin juopuneiden määrää ens lauantai! et pare vetää vitu hyvi! (läppä) Mut seuraaval kerran (eli 13.11) otetaan pari äitiä mukaan kattoo ku 4 komeet känniurosta panee menee nii et kaik turu immenkalvot sulaa ja paukkuu! (ps.Vesurikuja sijaitsee edelleen Raisiossa.)

RH vastaa: No moi! Miksi ette tulisi myös Saloon tänään? Siel on hyvät bileet, kun me soitetaan.

25.09.10 16:26
Doomstick

Suuret kiitokset porvoon keikasta, hyvän keikan veditte vaikka ei ihan hirveä väenpaljois vaivannutkaan!

RH vastaa: Kivaa oli soittaa Porvoossa pitkästä aikaa. Kiitoksia etenkin eturiviläisille, jotka piti meininkiä yllä!

22.09.10 17:50
Joutomies

Hei mikä mättää? Teidän sivujen mukaa 1.10. rokkaatte Klubilla mut siellä sivuilla ei näy MITN?

Rytmihäiriö vastaa: Turku mättää?

21.09.10 12:00
Päkä

Aaveenpää voittaa kaikki 666-0, joten otetaan sille!

Rytmihäiriö vastaa: Hyvä AW!

21.09.10 00:25
Entinen metsuri

sanon vaa että Jeesus voittaa saatanan 7-0 aina millon vaan, koska on jo voittanut!

Rytmihäiriö vastaa: Hyvä Jeesus!

20.09.10 23:55
SATAN SUCKS!!