Rytmihäiriö

Kysy

Tehkää rytmis joulukalentereita: joka luukkuun Gambinaa ja viimeseen Lippuviinaa

Rytmihäiriö: Paras idea ikinä vieraskirjan historiassa!

19.09.10 21:20
iso-G

Onko tuo nyt sitten totta, että vedätte Tampereen tourilla vaan puolen tunnin setin?! Teräsbetoni ja FM2000 pois ja teille kahen tunnin setti, olis paljon parempi ratkasu.

Rytmihäiriö vastaa: Sikäli kun me tiedämme, aikataulut ovat toistaiseksi spekulaatiota. Mutta kommentit ja toiveet kannattaa lähettää Sakaran suuntaan, bändeillä ei juuri ole sananvaltaa näissä asioissa.

19.09.10 13:43
Virtuaali-Seppo

Vitti, aattelin että Provinssin keikan jälkeen en tule näkemään teitä pitkään aikaan, mutta helvetti, jo marraskuussa! Notta tervetuloo Etelä-Pohojammaalle, Seinäjoella nähdään!

Rytmihäiriö: No vitti soikoon. Eiköhän sinne vielä omallekin keikalle ehditä aikanaan.

17.09.10 16:18
Anniina

Porvoon keikkaa odotellessa! JESH!

17.09.10 16:00
W

olihan jumalauta torstaista huolimatta kova meininki tampereella. kiitokset loistavasta keikasta!

Rytmihäiriö vastaa: Eipä perjantaiaamu vissiin paljon painanut. Hyvä tamperelaiset.

17.09.10 09:15
häirikkö

Pukkaa näköjää Sakara Tourii :P pakko matkustaa kauas helsinkii kattelee.

Rytmihäiriö vastaa: Pakko!

16.09.10 21:44
Spurgumaster

kuka laulaa tein henkirikoksen?

RH vastaa: Otto soittaa ja laulaa kaiken siinä biisissä.

14.09.10 12:30
k egkwr

Kiitoksia tuhannesti Lappeenrannan keikasta. Täytyy ensi kertaa livenä nähneenä myöntää olleen yksi parhaista keikosita pitkiin aikoihin, vaikkei ihan selvin päin tullutkaan seurailtua. Ainoastaan Spurgugrammin puuttuminen setistä aiheutti pientä ahdistusta, mutta muuten lositava setti. Varmasti tullaan paikalle taas, jahka satutte kylille tai lähitienoille.

Rytmihäiriö vastaa: Hyvät oli kinkerit joo! Potentiaalista biisivalikoimaa on selkeästi liikaa suhteessa keikkasettien pituuksiin. Ei siis tehdä enää levyjä.

10.09.10 18:05
Lehtipuhallin

Varsin inspiroivaa musiikkia. Kattokaas naamkirjasta sellanen henkilö kuin Nuuhi. On näitä alanmiehiä.

Rytmihäiriö vastaa: Lappeenrannan sceneä.

04.09.10 14:40
Kake

kiljun ja wc-ankan suonensisäinen sekakäyttö = suomalaisen musiikkihistorian paras laini. :) -antiprodfuck Se on muuten "(eläkepäiviesi pääasiallinen sisältö) kiljun Sekä wc-ankan suonensisäinen sekakäyttö" ei "ja". Ja muuten toi kappale on aivan saatanan hyvä (niinkuin kyllä kaikki Rytmiksen biisit). Mulle tuli tossa joku päivä mieleen, että oottekos Altialta kyselly missä vaiheessa saatte Gambinanne vähän halvemmalla, kun aika hyvin olette sitä mainostanut? Tai ainakin minuun on tehonnut: eniten kaikista alkoholijuomista haluaisin tällä hetkellä maistaa Gambinaa, kuten myöskin Lippuviinaa.

Rytmihäiriö vastaa: Etikettiä saatiin oikein luvan kanssa käyttää mukailtuna paidoissa. Sekin oli jo enemmän kuin odotettiin. Mutta kuka on sanonut että maksamme Gambinasta täyttä hintaa nykyisinkään..

03.09.10 22:51
J