Rytmihäiriö

Kysy

olihan jumalauta torstaista huolimatta kova meininki tampereella. kiitokset loistavasta keikasta!

Rytmihäiriö vastaa: Eipä perjantaiaamu vissiin paljon painanut. Hyvä tamperelaiset.

17.09.10 09:15
häirikkö

Pukkaa näköjää Sakara Tourii :P pakko matkustaa kauas helsinkii kattelee.

Rytmihäiriö vastaa: Pakko!

16.09.10 21:44
Spurgumaster

kuka laulaa tein henkirikoksen?

RH vastaa: Otto soittaa ja laulaa kaiken siinä biisissä.

14.09.10 12:30
k egkwr

Kiitoksia tuhannesti Lappeenrannan keikasta. Täytyy ensi kertaa livenä nähneenä myöntää olleen yksi parhaista keikosita pitkiin aikoihin, vaikkei ihan selvin päin tullutkaan seurailtua. Ainoastaan Spurgugrammin puuttuminen setistä aiheutti pientä ahdistusta, mutta muuten lositava setti. Varmasti tullaan paikalle taas, jahka satutte kylille tai lähitienoille.

Rytmihäiriö vastaa: Hyvät oli kinkerit joo! Potentiaalista biisivalikoimaa on selkeästi liikaa suhteessa keikkasettien pituuksiin. Ei siis tehdä enää levyjä.

10.09.10 18:05
Lehtipuhallin

Varsin inspiroivaa musiikkia. Kattokaas naamkirjasta sellanen henkilö kuin Nuuhi. On näitä alanmiehiä.

Rytmihäiriö vastaa: Lappeenrannan sceneä.

04.09.10 14:40
Kake

kiljun ja wc-ankan suonensisäinen sekakäyttö = suomalaisen musiikkihistorian paras laini. :) -antiprodfuck Se on muuten "(eläkepäiviesi pääasiallinen sisältö) kiljun Sekä wc-ankan suonensisäinen sekakäyttö" ei "ja". Ja muuten toi kappale on aivan saatanan hyvä (niinkuin kyllä kaikki Rytmiksen biisit). Mulle tuli tossa joku päivä mieleen, että oottekos Altialta kyselly missä vaiheessa saatte Gambinanne vähän halvemmalla, kun aika hyvin olette sitä mainostanut? Tai ainakin minuun on tehonnut: eniten kaikista alkoholijuomista haluaisin tällä hetkellä maistaa Gambinaa, kuten myöskin Lippuviinaa.

Rytmihäiriö vastaa: Etikettiä saatiin oikein luvan kanssa käyttää mukailtuna paidoissa. Sekin oli jo enemmän kuin odotettiin. Mutta kuka on sanonut että maksamme Gambinasta täyttä hintaa nykyisinkään..

03.09.10 22:51
J

live dvd ois kova juttu, ja jos kehtais ni voishan sitä kuvata ton municipal wasten lämppäyksen ja laittaa senkin siihen. vai mites ois?

Rytmihäiriö vastaa: Voishan sen. Ei taida vaan Saikkonen maksaa kalustoa ja kuvaajia monelle keikalle. Jäämme odottavalle kannalle.

28.08.10 14:19
m

entäs noi alibista tutut räyhä-pete ja känni-pate eikö niistä sais jotain biisiä väännettyä

Rytmihäiriö vastaa: Jokainen laituri on laulun arvoinen.

28.08.10 13:48
Muisti

"18.12. Municipal Wasten Nosturin konsertin erikoisvieraana nähdään vuoden 1990 miehistöllä esiintyvä Rytmihäiriö." Kai tämä nyt taltioidaan ja ääni nauhoitetaan varalta miljuunalle eri laitteelle?

Rytmihäiriö vastaa: Ihan varmasti. Takarivistä, heiluvilla kännyköillä ja YouTubeen.

26.08.10 17:03
Oliver

Levyillänne on pari hahmoa (Seppo, Aaveenpää), jotka mainitaan useammassakin biisissä. Entä "Pyörillä kulkevassa kuoleman enkelissä" seikkaillut halvaantuneenakin hengenvaarallinen metsuri, vieläkö joskus hänenkin myöhemmistä vaiheista kuullaan Rytmiksen levyillä?

RH vastaa: Kaikki on mahdollista.

23.08.10 18:09
Känkkäränkkä