Rytmihäiriö

Kysy

Kiitokset Rytmihäiriön poikiille niin maan mainiosta vedosta eilen Kotkan suunnalla. Virtuaaliseppo oli käynyt vetämässä kasvismätöt huiviin, mutta toivottavasti korvikkeesta oli korvikkeeksi. Kumarrus & ensi kertaan!

RH vastaa: Kiitos, oli oikein hyvät festarit! Pizza toimii aina, eli hyvin pärjättiin. Mielellämme tulemme toisenkin kerran.

08.08.10 13:26
Ville

Olemme koittaneet levittää saatanan sanomaa kaikissa tapahtumissa! ja olemme todenneet, että saatanalla on enemmän kannattajia kuin vihaaji tai sitten Kristityt ovat nösssöjä!!! Kristus käskee juo viinaa. Naäytä hänelle miten mies ryyppää. (ei mormonit lämmennyt tälle filosofialle???

RH vastaa: Hyvä!

08.08.10 04:49
Lihis

Brenkku on pahasta hyvät ihmiset!

RH vastaa: Siksihän me ollaan irti brenkusta!

07.08.10 17:05
Saatana

Kiitoksia jätkille aivan loistavasta keikasta Tavastialla! Kyllä te lyötte yleisön sellasiin liekkeihin ettei paluuta ole. Seuraavaa keikkaa odotellessa. Kiitos.

RH vastaa: Kiitoksia! Meillä on kivaa keikoilla, kun teillä on kivaa.

07.08.10 15:17
Mitä välii nimestä

Kiitos jätkät loistavasta Tavastian keikasta! Näille Jeesustelijoille ja uskontofanaatikoille vois heittää kylmän faktan, että S-herran nimeen on tehty todella paljon hyvää musaa, kun taas Jessen nimeen on aina sodittu ja tapettu ihmisiä ja vieläpä selvinpäin!!! Eli, mikä siinä nyt on niin hyvää?? Fysikaalisena "melkein faktana" voisi puolestaan heittää, että Spurgun ja Pullon välinen vetovoima johtuu isosta G:stä, eli gravitaatiovoimasta :-)

RH vastaa: Kiitos, se oli hyvä keikka myös meidän mielestä! G-voimat saavat aikaan arvaamattomia asioita.

07.08.10 15:01
TTV

Mä oon muuten aito Rytmihäiriö-fani. Oon kuulemma ollut aikaisemminkin keikalla, mutta en muista siitä mitään, koska olin niin kännissä. Saanko mitalin?

RH vastaa: Se annettiin jo sillä ensimmäisellä keikalla. Kyllä sä nyt sen muistat.

07.08.10 11:46
dsfg

Kiitoksia Tavan keikasta 6.8. Hienoa rypistystä. "Mitä välii nimestä" pitäisi tietysti soittaa aina. Rytmihäiriö on herra.

RH vastaa: Juuri siksi se jätettiinkin soittamatta.

07.08.10 11:42
asdf

Ks. Surmantuoja, virsi 11, jae 1, viimeinen rivi.

RH vastaa: Hel-vetin hyvin sanottu!

05.08.10 01:00
une

Itse uudestisyntyneenä ja Kristuksen armon vastaanottaneena kristittynä en voisi olla enempää samaa mieltä Satan Sucks nimimerkin kanssa. Saatana on todellakin vain valehteleva paskakasa, (sen sain itse kokea nahoissani kun kipuilin uskoon tuloni kanssa! ) Etsikää vastausta muualta!

RH vastaa: Mitäs täällä nyt oikein tapahtuu? Onko jossain pyhäkoulussa ollut puhetta Rytmihäiriöstä, vai mistä tämä äkillinen kristillisten palautteiden sarja oikein johtuu?

Tämä ei voi olla sattumaa! Vuosia on tätä vieraskirjaa pyöritetty, eikä ennen tätä päivää ole koskaan tullut uskonnollissävytteisiä kommentteja.

04.08.10 21:53
ChristianMosher96

ps. HAIL SATAN!

RH vastaa: Mestari on meille suosiollinen!

04.08.10 20:54
Spurgumaster