Rytmihäiriö

Kysy

kiljun ja wc-ankan suonensisäinen sekakäyttö = suomalaisen musiikkihistorian paras laini. :)

18.08.10 22:14
antiprodfuck

Ensimmäiset ryypyt gambinaa otettu, tunnin kuluttua Jalometalliin! On teitä odotettukin tänne! Pyytäkäähän sitten Luttinen lavalle ja vetäkää Saatana on herra sekä Ei mitenkään. Huhujen mukaan siis Slutiferkin löytyy yleisön joukosta. Saatanallisuutta ja kippis!

RH vastaa: Luttinen ei pysty koskaan ylittämään edellistä Rytmihäiriön keikalla tapahtunutta vierailuaan. Turha siis edes yrittää.. Huhujen mukaan meillä oli hyvä meininki oli Jalometallissa!

13.08.10 13:48
thompson

eräs viikonloppu tehdessäni tuttavuutta gambiinapulloihin petyin ensimmäistä kertaa uusimman levyn sanomaan. aivan paskana oikeasti jo toivoin että enkelit auttaisivat kun en humalaltani pystynyt viinan hakuun. törmäillään tulevilla keikoilla -pera

RH vastaa: Joo, törmäillään vaan.

11.08.10 15:26
pertsa

Voisitte joskus tehdä kipaleen verrattomassa G-miehestä nimeltä Jerry Cotton, joka entisessä elämässä lasketteli super-G:tä ja näpelöi naisten G-pisteitä. Nykyään hemmo tekee mitä FBI = Furious Bearded and Intoxicated -lyhenteen perusteella voisi olettaa :-)

RH vastaa: G-miehistä lauletaan kyllä. Jerry Cottonista ei ehkä kuitenkaan.

09.08.10 20:39
TTV

PERKELE, toinen ilta kun täällä itekseni juoon itteni känniin kaljalla kun ei alkostakaan löytynyt gambinaa ja kuunnella surmacoren ilosanomaa. Ryypätkäähän vitusti ja jatkakaa samaan malliin, teette Suomestakin musallanne paremman paikan. Ja jeesustelijoille vitut ja pää täyteen saatana!!! KIPPIS JA KULAUS!

RH vastaa: Otetaan sille! Kiitos hienosta palautteesta.

08.08.10 21:01
Gambinanikat

saatanan hyvä pumppu. kiitos ja kumarrus honkalasta.

RH vastaa: Kiitos! Honkalassa oli hyvä meno.

08.08.10 14:36
saatana

Kiitokset Rytmihäiriön poikiille niin maan mainiosta vedosta eilen Kotkan suunnalla. Virtuaaliseppo oli käynyt vetämässä kasvismätöt huiviin, mutta toivottavasti korvikkeesta oli korvikkeeksi. Kumarrus & ensi kertaan!

RH vastaa: Kiitos, oli oikein hyvät festarit! Pizza toimii aina, eli hyvin pärjättiin. Mielellämme tulemme toisenkin kerran.

08.08.10 13:26
Ville

Olemme koittaneet levittää saatanan sanomaa kaikissa tapahtumissa! ja olemme todenneet, että saatanalla on enemmän kannattajia kuin vihaaji tai sitten Kristityt ovat nösssöjä!!! Kristus käskee juo viinaa. Naäytä hänelle miten mies ryyppää. (ei mormonit lämmennyt tälle filosofialle???

RH vastaa: Hyvä!

08.08.10 04:49
Lihis

Brenkku on pahasta hyvät ihmiset!

RH vastaa: Siksihän me ollaan irti brenkusta!

07.08.10 17:05
Saatana

Kiitoksia jätkille aivan loistavasta keikasta Tavastialla! Kyllä te lyötte yleisön sellasiin liekkeihin ettei paluuta ole. Seuraavaa keikkaa odotellessa. Kiitos.

RH vastaa: Kiitoksia! Meillä on kivaa keikoilla, kun teillä on kivaa.

07.08.10 15:17
Mitä välii nimestä