Rytmihäiriö

Kysy

Itse uudestisyntyneenä ja Kristuksen armon vastaanottaneena kristittynä en voisi olla enempää samaa mieltä Satan Sucks nimimerkin kanssa. Saatana on todellakin vain valehteleva paskakasa, (sen sain itse kokea nahoissani kun kipuilin uskoon tuloni kanssa! ) Etsikää vastausta muualta!

RH vastaa: Mitäs täällä nyt oikein tapahtuu? Onko jossain pyhäkoulussa ollut puhetta Rytmihäiriöstä, vai mistä tämä äkillinen kristillisten palautteiden sarja oikein johtuu?

Tämä ei voi olla sattumaa! Vuosia on tätä vieraskirjaa pyöritetty, eikä ennen tätä päivää ole koskaan tullut uskonnollissävytteisiä kommentteja.

04.08.10 21:53
ChristianMosher96

ps. HAIL SATAN!

RH vastaa: Mestari on meille suosiollinen!

04.08.10 20:54
Spurgumaster

Tekeekö biisi/levy "saatana on herra" jostakin saatananpalvojan? Onkos kaikki tappamisesta laulavat tappajia? Mutta Saatanan rituaaleihin perehtyneenä voin sanoa, että naapurin kissaan sekaanuminen on niistä mahtavin!

RH vastaa: Jumalan kiitos näistä sanoista! Joku sentään ymmärtää.

04.08.10 20:47
Spurgumaster

En ole kyllä teitä kristityiks sanonutkaan, kyllä nuo tekstit sen jo osoittaa ketä kumarratte. Niinkun ekassa viestissäni mainitsin. Uusia näkökulmia elämään... joopa joo.. Mutta musapuoli on muuten kyllä ihan ok, tekstit nyt sattuu olemaan mitä on. Palaute oli varmasti "ihana", ironisessa mielessä.

RH vastaa: Et ole sanonut.  Koitetaapas nyt ilmaista asia vielä yksinkertaisemmin: Jos "Saatana on Herra" tekee meistä satanisteja, miksei sitten "Kristus ryyppää" tee meistä kristittyjä?

Kyllä tuo palaute oli aivan vilpittömästi ihana! On hienoa nähdä että meidän lyriikat koskettavat, ja saavat  aikaan noin voimakkaita reaktioita. Ironialla ei tämän bändin toiminnassa ole mitään sijaa...

Jumalaa vastaan nouse kapinaan
laske housuun ja kunniaksi valtiaan
juo vuohen pääkallosta gambinaa
sillä keskikohtaa alempana on poikkipuu
ristin,
jonka painon alla selkäsi taipuu
harteillasi antikristityn vastuu

 

 

04.08.10 19:00
Satan SUCKS!!

Teidän sanotuksissa on kyllä tullu selväks kenen puolella ootte. Huvittaa vaan et ootte olevinaan jotai "koviakin" satanisteja tai mitä vitun saatananpalvojia. Jos väitätte vastaan tohon, ni miks sit levyn nimi on "saatana on herra"? Paskakasa se on eikä mitää muuta, koittaa vaa valehella ihmiset nii kuutamolle et kaikki mikä on oikein, on väärää ja päivastoi. No teillähä ei mitää tommosii sääntöjä oo. Mut siks tuo lainausmerkit koska saatanalla ei oo muuta aseita ku valhe ja pelko, ootte vaa pohjimmiltaa vihasia PELOKKAITA ihmisiä, jotka yrittää ettii sitä jotain nyt ihan väärästä paikasta. Musiikista vielä sen verran et se ihan toimii, lyriikat sucks. JEESUS ON HERRA!

RH vastaa:  Viktor Klimenko ehti jo tehdä levyn nimeltä "jeesus on herra". Meidän piti keksiä sitten jotain muuta. Uudella Surmantuoja-levyllä on kappale nimeltä Kristus ryyppää. Tekeekö se meistä kristittyjä? Kyseisessä kappaleessa  muuten harrastetaan päihdevammaista raamatuntulkintaa..Kannattaisi ehkä sinunkin koittaa, voisit saada uusia näkökulmia elämään.

Ps. Tämä oli ihana palaute. Kiitos siitä!

04.08.10 14:52
Satan SUCKS!!

Hirveetä kuraa!

RH vastaa: Ok! Kiinnosti kuitenkin niin paljon, että tulit tänne kertomaan mielipiteesi..

04.08.10 10:37
Andy

Surmantuoja muuttaa ankaran vitutuksen hyvänolon tunteeksi, kiitos siitä! Lyriikat kannustaa ryyppäämään ja laskuhumalassa kirjoittelemaan tänne puolitotuuksia, joita sitten selvinpäin posket punaisina tulee luettua, jonka jälkeen ollaan taas vanhalla kunnon Gambina-Alibi-akselilla. Olen kovis.

RH vastaa: Aika tyhjentävää selostusta. Nyt on prosessi hanskassa teillä ja meillä.

01.08.10 11:39
Reima

Siis eikai nuo syyskuun keikat niitä Irti Brenkusta-kiertueen keikkoja? Jos on niin tuleeko muunlaista kiertuetta enää loppuvuodesta tai alkuvuodesta 2011?

RH vastaa: Niitä hyvinkin. Brenkusta irroittautuminen tulee kestämään varmasti noiden jälkeen vielä muutaman kuukauden, joten lisää tulee loppusyksylle ja talvelle.

01.08.10 02:45
metuja

onko keikoilla paita myyntiä?

RH vastaa: Jeh, kaikilla keikoilla on myynnissä paitoja ja useimmilla myös levyjä.

30.07.10 18:46
saku

Tulkaa Joensuun Kellariin keikalle.

RH vastaa: Ota yhteyttä Joensuun Kellariin ja kerro se heille.

30.07.10 12:55
Etananaama