Rytmihäiriö

Kysy

Loistava veto Ilosaaressa, hauskaa oli. Pitissäkin pystyi vähän heikkokuntoisempikin vetämään koko keikan, kun biisit anto tilaa myös ottaa voimauttavaa hörppyäkin välillä. Ja kiitokset rumpukapulasta! P.S: Tyttöystävältä sellaisia terveisiä, että voisitte muuttaa nimenne oikeastikin Sepoksi. Tiedä sitä, tarkoittaako bändiä vai sen jäseniä...

RH vastaa: Kiitos, se oli ihana keikka! Voidaan vaihtaa nimemme, jos tyttöystäväsi vaihtaa ensin nimensä Sepoksi.

19.07.10 22:28
Viltsu

Tänään astun täysi-ikäisyyden hienouksiin ja alkon maaailman joten ei muutakun hakemaan pullo gambinaa ja liittymään lahden spurgujen joukkoon... koska saatana sanoo niin!

RH vastaa: Hyvä! Onneksi olkoon!

19.07.10 16:12
Spurgutd

Deathin kappaleessa "Born Dead" ja teidän uusimman lätyn biisissä "Kaksi oli kännissä" on muuten aika paljon samaa. Tiedostamatonta plagiaatioita? Tribuutti?

RH vastaa: Onhan se yksi osa  hieman saman henkinen. Eipä tuo kuitenkaan mikään tietoinen lainaus ollut. Säveliä on vain rajattu määrä, ja joskus joku on ehtinyt laittaa ne samaan järjestykseen jo aikaisemmin...Death oli hyvä bändi!


18.07.10 15:49
Raittiutta karttava Sirpa

Onko mahdollisesti jossain välissä odotettavissa teiltä live-dvd:tä? Olis aikas hienoa katsoa/kuunnella näitä uudempiakin kappaleit live-versiona muuallakin kuin paikan päällä jossai.

 

RH vastaa: Eipä ole ollut suunnitelmia. 20v-juhlakeikka kuvattiin usealla kameralla, ja oli tarkoitus julkaista. Meistä riippumattomista syistä keikan audio tuhoutui, eikä dvd:n julkaisu ilman ääntä tuntunut järkevältä.

 

 

17.07.10 19:27
Spurgutd

Jäbät. En ehtinyt ostaa "laitapuolen hyökkääjä" paitaa. Oisko mahdollista saada vanhoja retromalleja vielä uusiotuotantoon?

RH vastaa: Paita oli  pari vuotta myynnissä, ja loppui vasta vähän aikaa sitten.  Ei ole ollut suunnitelmia ottaa sitä takaisin tuotantoon.  Joku vanhempi malli saattaa vielä joskus päästä takaisin tuotantoon, kunhan on oikeasti tarpeeksi retro.

14.07.10 00:20
Mikko Paatero

Mistä toi Satanic Evilin Curse of Pentagram demon intro on otettu ? Entä onko tämä Goatvomit/Satanic Evil splitti ns. virallinen julkaisu ?

RH vastaa: Kysy Blasphemousilta.

13.07.10 00:51
JT

Hei Une, Juomavinkkisi ei ollut toimiva Gambina ja tonic-vesi oli aika saatanan pahaa. Kiitos ja anteeksi ps. näkyyh ilosaares ja levy-yhtiön jätkät VITTUUN, Koska saatana sanoo niin!!!

RH vastaa: Makunsa kullakin.  Laitetaan terkut menemään levy-yhtiön jätkille.

11.07.10 00:27
NosturiJuOpOt

tuskassa oli kaksi hyvää bändiä, rytmis ja swallow. Huora kiittää lipun hinnalla.

RH vastaa: Kiitos!  Taisi  siellä muutama muukin hyvä bändi olla.

10.07.10 23:17
SpurguHuora

Loistavan keikan heititte tuskassa! Aivan parhautta! Unelle terkkuja! T: Rautaneito paita :)

RH vastaa: Kiitos!

09.07.10 19:56
Petja

http://www.youtube.com/watch?v=Snzv4wDAWkk Voisiko tämä kolmikko mahdollisesti olla Pera, Keijo ja Teukka (nimet tietysti muutettu) painimassa siitä, kuka saa raittiutta kaartavan Sirpan itselleen? Tuska oli parhautta! Työ ootte suomen kovin livebändi. Kiitos.

RH vastaa: Heh, voi olla. Toi video on klassikko.  Kiitos, Tuska oli mahtava!

08.07.10 13:58
Gambina