Rytmihäiriö

Kysy

Oli saatanan hyvä keikka Tuskassa!!! Kiitos, en ikinä oo saanu nii paljo turpaa pitissä :D

RH vastaa: Kiitos! Oli muuten mahtava pitti!

06.07.10 22:50
Lemiläine

Ootteko soittanu vielä livenä tuonela vetää puoleensa ja toiset on luotuja juopumaan.Jos ette ni alkakaa vetämään niitä,on meinaan ehkä levyn parhaimmat.

RH vastaa: Tuonelaa soitettiin pari kertaa livenä joulukuussa. Levyn ilmestymisen jälkeen ei olla vielä ehditty kumpaakaan mainitsemaasi soitella livenä. Kattellaan jos vaikka joskus innostutaan.

06.07.10 18:08
Jammppa

Heipähei ja suuri kiitos Tuskan keikasta! Kerrassaan mahtava meininki, settilistakin oli mitä mainioin, vaikkei tietty aivan kaikkia suosikkibiisejäni tullutkaan. Ps. Otto, muistatko ku käteltiin pikaisesti perjantaina melko pian tuon keikan jälkeen? Esittelin itseni nimellä "Spurgukenkä" ja kiittelin keikasta. Tuli vaa tämmöne mieleen :D

RH vastaa: Kiitos, se oli upea keikka! Otto voi varmasti itse vastata muistaako, nyt ei jaksa ruveta soittelemaan.

06.07.10 16:06
Spurgukenkä

Todella kovat kiitokset Tuskan keikasta! Perjantai päivän, ellei jopa koko Tuskan paras setti. Uudet biisit, kuten arvata saattoi, toimivat livenä suorastaan saatanallisen hyvin. P.S. Et kai Une ollut lauantaina astunut Gambinan taikapiiriin ja ollut ison G:n armoilla?

RH vastaa: Kiitos! Osa orkesterista siemaili Alkon antimia läpi koko viikonlopun, osa vain yhden päivän. Kyllä Kampurakin kuului ohjelmaan aina välillä.

05.07.10 21:30
Virtuaali-Seppo

Kiitokset tuskan vedosta, oli varmaa parhain mitä oon nähny tähän mennessä!

RH vastaa : Kiitos! Se oli ehdottomasti yksi parhaista mitä ollaan soitettu tähän mennessä.

03.07.10 00:40
Spurgutd

Hitto kun oli kova meno tuskassa.Yks parhaimpia keikkoja missä oon ikinä ollu.Vaikkei sieltä tän kokosena oikeen mitään nähnyt.

RH vastaa : Tuskan keikka oli yksi parhaista koskaan. Kiitokset kaikille osallistuneille!

02.07.10 22:58
Jammmppa

Huil! Surmantuoja on ehdottomasti paras levynne sitten Saatanan,ehkä jopa parempi.Ei tarvi paljoo miettiä tän vuoden parhaita levyjä.Sotajumalan Kuolemanpalvelus ja hyvänä kakkosena Surmantuoja.Jatkakaa samaan malliin ja seuraava levynne luultavasti pääsee Reign in bloodin ja Master of puppetsin rinnalle.

RH vastaa : Kiitos! Tämä oli hieno palaute.

02.07.10 22:16
HavohejDog

Lujaa potkii uusin levy, mut jäin vaan miettimään että mikä helvetti on se "Virtuaali-Seppo?" :D

RH vastaa : Eikös se käy ilmi kappaleen sanoista?

02.07.10 10:20
.....

Ihan sattumalta Stam1nan sivuilta, Hyrden suosituksesta satuin kattomaan tuon Koska Saatana sanoo niin-tekeleen. Sillä tiellä sitä nyt ollaan, muijaki jo valittaa että enkö jaksa muuta kuunnella kun Rytmihäiriötä. Eikö millään onnistu jonkun sortin tabulatuuripalvelu, joka esmes Stam1nalla toimii loistavasti. Toiset on luotuja juopumaan on täynnä komeita riffejä joita ei tämmönen avuton ihminen jaksa/osaa opetella korvakuulolla. Surmantuoja-tabulatuurikirjasta vois maksaakin vaikka sen kympin, saahan sillä jo pullon suurta ja mahtavaa geetä..?

RH vastaa : Kiitokset Hyrdelle, kun ohjasi sinut oikeille raiteille.  Voidaan toki julkaista saitilla, jos joku tekee tabulatuureja meidän biiseistä.  Itse ei siihen hommaan kuitenkaan ruveta.

01.07.10 16:19
Seppo tietysti

Soittakeehan Tuskassa "Tuonela vetää puoleensa". On nimittäin levyn parhaimpia, näin on marjat. Rytmihäiriötä en ammu, mutta jos tulee joku muu...

RH vastaa :  Jäi soittamatta, sori.

30.06.10 18:44
Virtuaali-Seppo