Rytmihäiriö

Kysy

Ihan sattumalta Stam1nan sivuilta, Hyrden suosituksesta satuin kattomaan tuon Koska Saatana sanoo niin-tekeleen. Sillä tiellä sitä nyt ollaan, muijaki jo valittaa että enkö jaksa muuta kuunnella kun Rytmihäiriötä. Eikö millään onnistu jonkun sortin tabulatuuripalvelu, joka esmes Stam1nalla toimii loistavasti. Toiset on luotuja juopumaan on täynnä komeita riffejä joita ei tämmönen avuton ihminen jaksa/osaa opetella korvakuulolla. Surmantuoja-tabulatuurikirjasta vois maksaakin vaikka sen kympin, saahan sillä jo pullon suurta ja mahtavaa geetä..?

RH vastaa : Kiitokset Hyrdelle, kun ohjasi sinut oikeille raiteille.  Voidaan toki julkaista saitilla, jos joku tekee tabulatuureja meidän biiseistä.  Itse ei siihen hommaan kuitenkaan ruveta.

01.07.10 16:19
Seppo tietysti

Soittakeehan Tuskassa "Tuonela vetää puoleensa". On nimittäin levyn parhaimpia, näin on marjat. Rytmihäiriötä en ammu, mutta jos tulee joku muu...

RH vastaa :  Jäi soittamatta, sori.

30.06.10 18:44
Virtuaali-Seppo

paljo maksaa?

RH vastaa: Keikkamyyjän yhteystiedot löytyy tuolta kontaktit-osiosta. Kysele hintaa sieltä.


28.06.10 02:08
välittömästi

melkeestään oli hieno keikka tuolla turussa(wch10v.), koskas teitä saadaan uudestaan tännepäin?

RH vastaa: Joo, se oli hieno keikka! Turkuun tullaan mielellämme, heti kun joku meidät sinne tilaa.

24.06.10 23:07
Antti

voiks teijät tilaa yksityiselle keikalle kotiin akustisesti?

RH vastaa: Voi, jos sulla on varaa maksaa tarpeeksi..

21.06.10 23:35
välittömästi

Provinssissa tuli 20 rytmihäiriön keikka täyteen, eikä oo menny vieläkään mielenkiinto. Paitsi en jaksa yrittää pummia plektraa Jannelta ennen keikkaa "ku ei sillä oo ikinä". Kattellaan Tuskassa.

RH vastaa: Oho, sä oot nähny meidät aika monesti! Ehkä kaikki Jannen plekut on lavalla ennen keikkaa. Kokeile ens kerralla keikan aikana..

21.06.10 11:37
Sorbus

Mä olen huomannut, että en nykyään kuuntele oikeestaan mitään muuta kun Rytmistä. Mutta miksi kuunnella jotain huonompaa, kun voi kuunnella Rytmistäkin? Aluksi Surmantuoja vaikutti pieneltä pettymykseltä (ei todellakaan huonolta), mutta se taisi johtua vaan siitä, etten osannut kaikkia biisejä vielä ulkoa. Nykyään sanoisin kyllä Surmantuojaa parhaaksi levyksi. Tulee helposti kuunneltua neljäkin kertaa putkeen se ja sitten välissä muut levyt pari kertaa ja taas Surmantuojaa.

RH vastaa: Kiitos! Tämä oli TODELLA hyvä viesti!

20.06.10 20:03
Aaveenpää

Ainoastaan Jelloa tuli mentyä Provinssiin katsomaan, mutta otitte meikäläisen Rytmihäiröpoikuuden pois sellaisella intensiteetillä että oli kyllä Perjantain kohokohta -kiitos! Maanantaina levykauppaan...

RH vastaa: Kiitos!

19.06.10 20:19
Janne Ahma

Soititte kyllä aivot pihalle Provinssissa. Kiitos ja törmillään.

RH vastaa: Kiitos! Hieno meno oli Provinssissa.

19.06.10 11:49
Riddikulus

Tulkaas nyt jumalauta tänä kesänä TAMPEREelle soittamaan. Arvostaisin. Tiedän että moni muukin arvostaisi.

RH vastaa: Ei me voida vaan tulla soittamaan mihin huvittaa, jonkun pitää ensiksi tilata meidät keikalle.. Nyt kesällä ei varmaankaan olla tulossa, syksyllä tilanne on toinen.

18.06.10 23:57
Seppo