Rytmihäiriö

Kysy

http://areena.yle.fi/radio/2340662 Syksyn ensimmäisessä ohjelmassa puhuttiin ihmisistä, joilla on monta nimeä. Spurgut, densot, denat, rantojen miehet, juopot, hampparit, puliukot, pultsarit. Rytmihäirö jatkaa kansanperinteen keräämistä ja kertomista, hienoa työtä, jatkakaa samaan malliin.

RH vastaa: Kiitoksia! Oli varsin kiintoisa ohjelma.

26.08.14 10:02
Putki loppuu vasta krematoriossa

Mitäs mieltä Rytmiksen äijät? Toteutuikohan tässä Herran tahto? http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014071018478624_uu.shtml

RH vastaa: Tutkimattomia ovat Herran tiet!

15.07.14 15:55
Lusi Feristi

Onko mahdollista että Kohta joku kuolee Virgin Oilissa?

RH vastaa: Se selviää Virgin Oilissa.

14.07.14 18:10
b

tuletteko jossain vaiheessa taas suistolle? Edellisestä keikasta jo yli vuosi.

RH vastaa: Sitten kun Seppo Suisto niin tuumaa.

08.06.14 16:28
Saku

Kryptisten salaviestien kätköistä löytyi tälläinen erikoisia merkkejä sisältävä sivusto jossa ihmiset haluavat Sakara Tourin perkeleen Japaniin. http://sakaratourjapan.com Eipä vissiin olis siisti reissu?

RH vastaa: Eivät he tiedä mitä he haluavat. Puolikkaalla bändilläkin ollaan kyllä saatu melkoista pahennusta tuossa maassa aikaan.

28.05.14 13:34
Kuolio

Onko kesää vieläkään lyöty lukkoon? Nummirock? Qstock? Lähetin s-postia nummirockin vastaaville, että ottaisivat teidät sinne. Voitonmerkki ois myös kova kuulla livenä.

RH vastaa: Teimme kesän 2014 keikat jo vuonna 2013 - lukuunottamatta yhtä joka nähtävästi pitää käydä tekemässä uudestaan. Ei kumpikaan noista, mutta ei kuulemma saa vielä julkistaakaan.

26.05.14 10:45
Dantes inferno

"Jos diggaat, osta levy ja lue sanat kansista." Itse ainakin diggaan ja ostin levyn digitaalisena täyteen hintaan heti julkaisupäivänä. Lisäksi lenkkimusana Spotifysta levyn biisejä on kuunneltu varmaan kuuskuuskuus kertaa, eli oon maksanut levystä välillisesti vielä vähän extraakin tavallaan. Mitään sanoitusliuskaa en kuitenkaan omista, kun semmoista ei mukana toimitettu. Ei sillä, että sanoja edes kaipaisin (vaikken kaikesta selvää saa), mutta aattelinpahan vaan huomauttaa, että musiikin voi omistaa nykypäivänä laillisesti tommosessakin muodossa eikä nimim. Alkon muovikassi välttämättä ole paha piraatti sanojen perään kysellessään.

RH vastaa: Olet oikeassa, pahoittelemme. Digitaalinen musakauppa kulkee siis lapsenkengissään yhä myös 2010-luvulla. Jos asia olisi meidän käsissämme, myös digikopioiden ostajat saisivat toki muutakin kuin musiikkitiedostoja, kuten vaikkapa sanoitukset ja kansitaidetta.. mutta minkäs teet jos jakelijalta puuttuu teknologia moiseen. Mitä Spotifyyn tulee, meidän (ja riippumattoman levy-yhtiömme) kannaltahan ne kuuntelut ovat jotakuinkin yhtä yhdentekeviä studiolaskujen kattamisen kanssa kuin täysin laitonkin kopio. Alkon muovikassillinen palautuspulloja olisi sentään jo jotain.

14.05.14 11:35
Raitis Tero

Olen kaksi vuotta fanittanut rytmihäiriötä ja käynyt about kymmenellä keikalla vaikka asun keskellä suomen metsäseutuja kaukana kehittyneestä yhteiskunnasta. Haluan sanoa että vaikka kaikki levynne ovat hienoja teoksia niin surmantuoja on mielestäni aivan omaa luokkaansa, pari vuotta tuo levy soinut lähes päivittäin enkä ole vieläkään kyllästynyt. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

RH vastaa: Jos on tuonut vaaran tuntua kauas kehittyneestä yhteiskunnasta, voi vain todeta onnistuneensa. Kiitoksia!

14.05.14 11:35
rässi kulmaa surmacoreen

Hei jätkät kysymys biisin Jäljet Johtavat Ryyppykämppään sanoituksista; "Susitanssin pauloissa Gambinatranssissa kusisessa kaavussa tekopartaa ei tarvitse ... (??!?) ... ... (?!??) ... ylikonstaapeli ei nyt työhön kykene" tuossa välissä pari riviä sanoitusta josta ei millään saa selkoa. Viittiittekö selventää antikristillistä sanomaanne?

RH vastaa: Jos diggaat, osta levy ja lue sanat kansista. Kyseinen levy löytyy sekä vinyylinä, että cd:nä. Kiitos!

06.05.14 23:36
Alkon muovikassi

Tuuttekos nummirockiin tänä vuonna? Yrittäkää kaikkenne sillä Stam1na ja Rytmihäiriö samoilla festareilla saisi sydämeni pysähtymään. PS. LOOTUS ASENTOON LIIAN LEVOTON MÄ OON

RH vastaa: Nummirock on mahtava festari, jossa on olliut aina kiva soittaa! Kannattaa siis olla Nummirockin järjestäjiin yhteydessä ja toivoa meitä sinne tänäkin vuonna.

26.04.14 21:32
sydänsydänteilleterveisinmies83