Rytmihäiriö

Kysy

Hienon keikan veditee nosturissa viime kuussa.Nyt piti osta tuskaankin äkkiä lippu ku soitatte perjantaina. T: 12 v Rytmis fani

RH vastaa: Kiitos! Nosturissa oli kivaa taas kerran. Ikärajattomilla keikoilla on aina mahtava meininki!  Valitettavaa ettei niitä ole festareiden lisäksi kovin usein tarjolla...

14.06.10 22:27
Jammppa

Tost polizei jutust saattaa tulla virkavallan puolset sanomista... mut "eikä yhdenkää vitun kristityn tarvi tulla piipittään" vois laittaa?

RH vastaa: Joo, toimisihan sekin..Mutta ei silti tehdä. Joudut itse väsäämään, jos moisen haluat.

13.06.10 13:14
spurgumster

Äkkiä sellainen paita painoon missä edessä lukee hienosti "Vihaan poliisia, ne on vihollisia" ja taakse "Vihaan myös hippejä!" Olis vuoden 2010 kesäpaita 4 real!

 

RH vastaa: Tekstipaitoja ei ole luvassa. Voit toki itse askarrella sellaisen paidan!

12.06.10 19:33
Densa

...Ehkä hieman huolimaton nainen.

RH vastaa: Ok. Raittiutta on kuitenkin hyvä muistaa kaihtaa huolellisesti!

12.06.10 18:36
SpurguHuora

Teijän pitäs pitää videoblogia.

RH vastaa: Taitaa jäädä pitämättä. Sen verran ollaan laiskoja ja saamattomia..

09.06.10 12:51
Rantojen mies

Tällä asialla on varmasti Saatanalla itsellään pientä osaa ja arpaa tässä. Kolme Rytmihäiriön paita + levy -pakettia postiennakolla äxästä maksoivat, yllätys yllätys 66,6e.

RH vastaa: Voiko tämä olla sattumaa??

09.06.10 10:27
:)

Vittu on muute kohtuulisen kovaa settii tää uus päräytys. En tie oonko kauhee idiootti jos sanon et välil kuulostaa semisti Napalm Death:ilt, mikä ei oo kyl huono justka ollenkaa. Tuskin malttaa venaa Ilosaarikeikkaa jos tulee yht kova meisselimeisinki ku Turun Klubbenil viimeks. Ette muute joskus tulis Vesurikujalle Raisioo dokaamaa? Siin on just sopivasti juomalakäymälä (eli pubi) vieres. Iha vitun hyvää jatkoo ja tapetaan ku nähää. "Rauhaa, Rakkautta ja Gambinaa"

RH vastaa: Napalm Death on hieno bändi! Täytyy tulla katsastamaan, jos joskus siellä päin liikutaan.

09.06.10 02:41
Doomstick

"Olisiko mahdollista että ostaisit ne levyt?" Joo niinkun muut olikin jo höpissyt en meinannut että levyt tulisi laittaa ilmaseen kuunteluun (last.fm sivuille) vaan että ne näkyisinvät sivuilla. Levyt on jo siis ostettu ;] ..Mutta kun olen last.fm 'statsihuora', niin kiinnosgtaisi nähdä noi levyt omilla listoilla paremmin. Ei sen kummempaa.

RH vastaa: Ok, hyvä homma. Eipä ole tullut kyseistä palvelua ikinä käytettyä, joten ei ole kovin selvää miten homma toimii. Noh, täytynee joskus perehtyä miten ne levyt voisi sinne lisätä.

Alkuperäisen vastauksen aikoihin joku näätä oli (taas kerran) laittanut koko levyn jakoon youTubeen, ja se ns. vitutti juuri sillä hetkellä. Sen vuoksi tuli ajatus että taas joku haluaa saada levyn ilmaiseksi haltuun.. Kyseessä oli siis väärinkäsitys, eli pahoittelut kun jouduit ilman syytä kuittailun kohteeksi.

06.06.10 19:04
Gampirjo

Onkos tavastian keikalla lämppäreitä? + Kuin pitkää settii tiedossa?

RH vastaa: Joo, yksi lämppäri on tulossa. Ilmoitetaan, kun tiedetään tarkemmin.

Heh, ei olla vielä settiä tehty, kun keikkaan on pari kuukautta aikaa. Normaali headliner-keikka on meidän tapauksessa tunnin kieppeillä...

 

04.06.10 23:27
pekka

sieltä saa kuunneltua jotaa hajanaisii puolen minuutin pätkii joistaa biiseist et se ei oo keltää pois :)

RH vastaa: Kuulostaa järkevältä konseptilta. Meiltä on tulossa kokoelma spotifyhyn lähiaikoina, sieltä voi kuunnella tarvittaessa. Jos tykkää, voi vaikka ostaa levyn..

04.06.10 20:28
spurgumaster