Rytmihäiriö

Kysy

Rytmihäiriö tuol last.fm:äs on teijjän diskografias vaa noi levyt ja ne ei oo ilmaseks kuunneltavissa...

RH vastaa: Joo, tuon käsityksen sai edellisestä kommentista. Vastaus pyrki puolestaan kannustamaan ostamaan levyjä, jos niihin on kiinnostusta. Tämä ei koske vain Rytmihäiriön levyjä, vaan kaikkia levyjä yleensä. Näin voit osaltasi vaikuttaa siihen, että suosikkiyhtyeesi saa julkaista levyjä jatkossakin..

Vaikka ko. palvelu ei ole ilmainen, ei se tarkoita että bändi/levy-yhtiö saisi näkisi noista rahoista koskaan senttiäkään...

 

03.06.10 22:22
spurgumaster

Onko mahdollista saada Rytmiksen levyt last.fm palveluun? ...siellä kun näyttäisi olevan vain "Surmaa kännissä EP" ja "Saatana on herra" albuumi, muttei uudempia julkaisuja.

RH vastaa:  Olisiko mahdollista että ostaisit ne levyt?

03.06.10 18:03
Gampirjo

Keikkalistaa katsellessani huomasin tampereen puuttuvan!! Oliskohan mahdollisesti kesän aikana keikkaa tiedossa?? Tai tulen tekemään henkirikoksen!! T: Mustamakkara, puolukkahillo ja gambina

RH vastaa: Kesällä tehdään festareita. Syksyllä taas klubeja,  melkoisen varmasti ollaan tulossa myös tampereelle...

03.06.10 15:57
Mitä Vittua!!

Kiitokset Nosturin vedosta, saatiin kivat pitit pyörimään, vaikka askeleet olivatkin mitä olivat, kiitos väkijuomain sekä kaverin kaapista varastettujen viinojen kirouksen. Jäi vain vähän kaivelemaan, kun ette itse vetäneet veisua Tehdystä Henkirikoksen, vaan se jouduttiin vetämään ihan nauhalta vaan. Mutta mitäs pienistä, ensikerralla nährään.

RH vastaa: Kiitoksia. Tein henkirikoksen on toiminut jo pari vuotta keikan lopetusnauhana, eli ns. outrona. Ei kyseistä biisiä ole koskaan soitettu livenä, eikä ole ollut suunnitelmia niin tehdä.  Turha antaa moisten asioiden kaivella..

02.06.10 23:19
Wiltsu

Terppa! Olisiko noita Saatana on Herra -albumia edeltäviä levytyksiä mahdollista uudelleenjulkaista CD:llä ja/tai vinyylillä? Originaalit kun ovat nykyään niin sanoakseni kiven alla. Entä Rytmihäiriö-patchit? Onko tulossa joskus lisää? P.S. Hyvän keikan veditte Nosturissa viime launtaina.

RH vastaa: Noita vanhempia vinyylejä julkaistiin CD:nä muutama vuosi sitten. Mutta se uusintajulkaisukin on jo aikoja sitten myyty loppuun, valitan..Bändi itse ei levyjä julkaise, joten paha sanoa tuleeko noista jotain julkaisua taas joskus.. Patchien suhteen ei liene mitään suunnitelmia juuri nyt myöskään..
P.S. Kiitos!

01.06.10 16:41
Surmaaja

Mitähän mahtaa tuossa Disketsi - paidassa lukea kuvan alapuolella? Niin perkeleen pienellä kirjoitettu, ettei tahdo gambinanhuuruisilla silmillä nähdä. Kesän keikkoja odotellessa!

RH vastaa: MURHA MIELESSÄ MUTTA RYYPÄTÄÄN ENSIN

31.05.10 21:15
Sepi

Une sun mikki oli märkä

Rh vastaa:  Ei tainnut rajottua mikkiin se märkyys.

30.05.10 23:41
.anataaS

Kiitos, kumarrus ja maljan nosto nosturin keikasta! Aivan mahtava veto ja Unella oli hieno rotsi kuten myös Otolla näytti olevan ennen keikkaa tutun näköinen rotsi! GAMBINAA!

Rh vastaa: Kiitos! Joo, Otto käyttää usein sitä hienoa liiviä.

30.05.10 20:43
Spurgutd

Hienon keikan veditte eilen Nosturissa! Kiitos siitä!

Rh vastaa: Kiitos! Oli mahtava meininki.

30.05.10 11:53
Swiddunääs_666

Tajusin kasn katto ton videon, perkele ku on hyvää tavaraa!

Rh vastaa: Kiitos!

29.05.10 17:56
SpurguHuora