Rytmihäiriö

Kysy

Teijän pitäs pitää videoblogia.

RH vastaa: Taitaa jäädä pitämättä. Sen verran ollaan laiskoja ja saamattomia..

09.06.10 12:51
Rantojen mies

Tällä asialla on varmasti Saatanalla itsellään pientä osaa ja arpaa tässä. Kolme Rytmihäiriön paita + levy -pakettia postiennakolla äxästä maksoivat, yllätys yllätys 66,6e.

RH vastaa: Voiko tämä olla sattumaa??

09.06.10 10:27
:)

Vittu on muute kohtuulisen kovaa settii tää uus päräytys. En tie oonko kauhee idiootti jos sanon et välil kuulostaa semisti Napalm Death:ilt, mikä ei oo kyl huono justka ollenkaa. Tuskin malttaa venaa Ilosaarikeikkaa jos tulee yht kova meisselimeisinki ku Turun Klubbenil viimeks. Ette muute joskus tulis Vesurikujalle Raisioo dokaamaa? Siin on just sopivasti juomalakäymälä (eli pubi) vieres. Iha vitun hyvää jatkoo ja tapetaan ku nähää. "Rauhaa, Rakkautta ja Gambinaa"

RH vastaa: Napalm Death on hieno bändi! Täytyy tulla katsastamaan, jos joskus siellä päin liikutaan.

09.06.10 02:41
Doomstick

"Olisiko mahdollista että ostaisit ne levyt?" Joo niinkun muut olikin jo höpissyt en meinannut että levyt tulisi laittaa ilmaseen kuunteluun (last.fm sivuille) vaan että ne näkyisinvät sivuilla. Levyt on jo siis ostettu ;] ..Mutta kun olen last.fm 'statsihuora', niin kiinnosgtaisi nähdä noi levyt omilla listoilla paremmin. Ei sen kummempaa.

RH vastaa: Ok, hyvä homma. Eipä ole tullut kyseistä palvelua ikinä käytettyä, joten ei ole kovin selvää miten homma toimii. Noh, täytynee joskus perehtyä miten ne levyt voisi sinne lisätä.

Alkuperäisen vastauksen aikoihin joku näätä oli (taas kerran) laittanut koko levyn jakoon youTubeen, ja se ns. vitutti juuri sillä hetkellä. Sen vuoksi tuli ajatus että taas joku haluaa saada levyn ilmaiseksi haltuun.. Kyseessä oli siis väärinkäsitys, eli pahoittelut kun jouduit ilman syytä kuittailun kohteeksi.

06.06.10 19:04
Gampirjo

Onkos tavastian keikalla lämppäreitä? + Kuin pitkää settii tiedossa?

RH vastaa: Joo, yksi lämppäri on tulossa. Ilmoitetaan, kun tiedetään tarkemmin.

Heh, ei olla vielä settiä tehty, kun keikkaan on pari kuukautta aikaa. Normaali headliner-keikka on meidän tapauksessa tunnin kieppeillä...

 

04.06.10 23:27
pekka

sieltä saa kuunneltua jotaa hajanaisii puolen minuutin pätkii joistaa biiseist et se ei oo keltää pois :)

RH vastaa: Kuulostaa järkevältä konseptilta. Meiltä on tulossa kokoelma spotifyhyn lähiaikoina, sieltä voi kuunnella tarvittaessa. Jos tykkää, voi vaikka ostaa levyn..

04.06.10 20:28
spurgumaster

Rytmihäiriö tuol last.fm:äs on teijjän diskografias vaa noi levyt ja ne ei oo ilmaseks kuunneltavissa...

RH vastaa: Joo, tuon käsityksen sai edellisestä kommentista. Vastaus pyrki puolestaan kannustamaan ostamaan levyjä, jos niihin on kiinnostusta. Tämä ei koske vain Rytmihäiriön levyjä, vaan kaikkia levyjä yleensä. Näin voit osaltasi vaikuttaa siihen, että suosikkiyhtyeesi saa julkaista levyjä jatkossakin..

Vaikka ko. palvelu ei ole ilmainen, ei se tarkoita että bändi/levy-yhtiö saisi näkisi noista rahoista koskaan senttiäkään...

 

03.06.10 22:22
spurgumaster

Onko mahdollista saada Rytmiksen levyt last.fm palveluun? ...siellä kun näyttäisi olevan vain "Surmaa kännissä EP" ja "Saatana on herra" albuumi, muttei uudempia julkaisuja.

RH vastaa:  Olisiko mahdollista että ostaisit ne levyt?

03.06.10 18:03
Gampirjo

Keikkalistaa katsellessani huomasin tampereen puuttuvan!! Oliskohan mahdollisesti kesän aikana keikkaa tiedossa?? Tai tulen tekemään henkirikoksen!! T: Mustamakkara, puolukkahillo ja gambina

RH vastaa: Kesällä tehdään festareita. Syksyllä taas klubeja,  melkoisen varmasti ollaan tulossa myös tampereelle...

03.06.10 15:57
Mitä Vittua!!

Kiitokset Nosturin vedosta, saatiin kivat pitit pyörimään, vaikka askeleet olivatkin mitä olivat, kiitos väkijuomain sekä kaverin kaapista varastettujen viinojen kirouksen. Jäi vain vähän kaivelemaan, kun ette itse vetäneet veisua Tehdystä Henkirikoksen, vaan se jouduttiin vetämään ihan nauhalta vaan. Mutta mitäs pienistä, ensikerralla nährään.

RH vastaa: Kiitoksia. Tein henkirikoksen on toiminut jo pari vuotta keikan lopetusnauhana, eli ns. outrona. Ei kyseistä biisiä ole koskaan soitettu livenä, eikä ole ollut suunnitelmia niin tehdä.  Turha antaa moisten asioiden kaivella..

02.06.10 23:19
Wiltsu