Rytmihäiriö

Kysy

Oisko kova veto painaa maaliskuun 25-v. keikalle erä vanhoja klassikko paitoja, ainaki vanhaa punasilla painatuksilla olevaa spurgugrammi paitaa ja saatana on herra -paitaa? Varmasti menee kaupaks ja tulee kyhnyä dokattavaks spurgujen taskuun. Jos ei oma lompsa kestä ni Saikkonen varmaa maksaa...

RH vastaa: Katotaan mitä sinne keksitään. Varmasti jotain spesiaalia tulee myyntiin.

26.12.13 22:04
Limppu

On tullut teidän loistava livemeininki todistettua ainakin 3-5 kertaa, mutta viime kerrasta on jo aikaa, taisi olla n. vuosi sitten jyväskylän rentukassa. Hiljattain tajusin että veditte mustassa kynnyksessä keikan, alkoi lievästi vituttamaan kun kuulin itsepäisyyspäivänä keikan menneen edellisenä iltana.. Oletteko milloin taas jkl:n suuntaan tulossa, mitään arviota? Siellä aion kyllä olla, maksoi mitä maksoi. Täytyy kiittää vielä siitä että olette ainoa suomalainen bändi jonka koko tuotanto on täyttä kultaa, en osaa yhtään laittaa levyjä parhausjärjestykseen!

RH vastaa: Käytiin just 2 kertaa neljän kuukauden sisällä Jyväskylässä. Vaikka siellä aina onkin kivaa, niin voi tässä hetki mennä...Kyllä keikoista on aina maininta hyvissä ajoin meidän saitilla ja Facebookissa.

12.12.13 23:26
Spurgukenkä

Mitä vahvaimia Janne käyttää?

08.12.13 12:19
jasser arafät

Isot kiitokset eilisestä Kuopion keikasta! Toimi todella hyvin uuden levyn biisit livenä ja bändi tuntuisi olevan todella kovassa vedossa. Selväpäinenkin sai hien pintaan tykityksestä!

RH vastaa: Kiitoksia! Oli mahtavaa soittaa taas Henkassa.

06.12.13 11:40
Mestari oli suosiollinen

Hyvä idea joltakin kysellä tuota Ei Mitenkään biisiä. Sehän ois kiva kuulla Jyväskylässä. Paras biisi ikinä!

RH vastaa: Et arvaakaan kuinka hyvä idea se oli...

28.11.13 16:23
Ei Vittu Voi

Onko biisiin saatavissa tabulatuureja?

RH vastaa: Eipä ainakaan meidän tietääksemme.

27.11.13 12:52
.

Kuka laulaa biisissä Tein Henkirikoksen

RH vastaa: Otto soittaa ja laulaa kaiken kyseisessä biisissä.

27.11.13 00:23
.

Käyttääkös Ande mitään pedaaleita?

RH vastaa: Räkistä löytyy Sansamp RBI, Rocktron Hush & Korgin viritysmittari. Vaihdoin jossain vaiheessa kaikki pedaalit räkkimalleihin ja nyt ei lavalla ole kun kytkin, jolla saan muten päälle virityksen ajaksi. Olen ollut hyvin tyytyväinen tähän ratkaisuun, koska vähemmän roinaa lavalla = vähemmän säätöä.

Aina välillä tekee mieli testailla, onko joku keksnyt loistavan uuden bassosärön.. Aika hiljaista on sen suhteen toistaiseksi ollut.

17.11.13 23:22
uuh

Voiko tuota Spurgugrammi-tatuointia ihan vapaasti tatuoida itseensä vai onko kyseessä joku inside läppä?

RH vastaa: Saahan sen ihan vapaasti tatuoida. Aika moni onkin tatuoinut! Laita kuvaa tulemaan, jos käyt Spurgugrammin ottamassa.

17.11.13 20:11
edb

Mitäs vahvistimia Andella on ollut ennen Mesaa?

RH vastaa:  Aikanaan oli joku Hartke, seuraavaksi Warwick Tubepath 5.1 ja viimeiset 2-3 vuotta menty Mesalla.

17.11.13 19:43
adad